Σούπερ Λιγκ πλέι οφ: Δύο ντέρμπι σε Πειραιά και Τούμπα και η «μάχη» της Τρίπολης

O ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη με 1-0, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έτσι με δύο συνεχόμενες νίκες, κάλυψε μέρος του… χαμένου εδάφους και τον «έπιασε» στην δεύτερη θέση.

Θα αντιμετωπίσει σήμερα στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, που δεν μπόρεσε να κερδίσει την ΑΕΚ, έτσι μειώθηκαν οι ελπίδες του για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έτσι θέλει να πάρει κάτι θετικό στην Θεσσαλονίκη, ενώ το σύνολο του Γκαρσία να πετύχει το τρία στα τρία και να βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία την συνέχεια.

Ο Μπόλονι θα έχει στην διάθεση του, τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδη, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσή.

Στις 17:15 o Αστέρας Τρίπολης που παίζει πλέον για το γόητρο του, θα υποδεχθεί τον Άρη. Οι «Κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι της συμπρωτεύουσας και να είναι στην δεύτερη θέση ανεξάρτητα από το τι αποτέλεσμα θα έχει φέρει ο συμπολίτης τους νωρίτερα.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους Cuesta, Σιαμπάνη, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη, Μαρτίνη.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης, με 1-0 και πάει σε ακόμη ένα ντέρμπι να αγωνιστεί για το γόητρο του αλλά και για να δοκιμάσει ο Πέδρο Μαρτίνς κάποια πράγματα για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία της με τον Παναθηναϊκό θέλει σίγουρα να μην χάσει γιατί μπορεί να βρεθεί σε σημαντική απόσταση από τους Άρη και ΠΑΟΚ αν αυτοί πάρουν τα παιχνίδια τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει στους Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Καραργύρη, Ανδρούτσο, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλή, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ενώ ο Χιμένεθ στους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Σάκχοφ, Σαρδέλη, Μαχαίρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Κοσίδη.

Το πρόγραμμα
15:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
17:15 Αστέρας Τρίπολης – Άρης
19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις