Προς παραμονή ο Φερνάντες

Σημαντικά έχει μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ του Ολυμπιακού εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League. Αυτή τη στιγμή με την ομάδα προπονούνται οι τρεις τερματοφύλακες, Στρατηλάτης, Δασκαλάκης, Χρυσοστομίδης και οι Καρράς, Γκουγκούδης, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Κεσίδης, Τσιάρας, Ζέρης, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης, Αλαμάνης, Παναγιώτου, Νάστος, Φερνάντες (ο μόνος ξένος από αυτούς που ξεκίνησαν τη χρονιά στον Ολυμπιακό). Ο Ντεπέτρις

…είναι ακόμη στο Βόλο, χθες δεν γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα καθώς είχε πονόδοντο, ωστόσο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν.
Θυμίζουμε, πως τραυματίας είναι ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος δεν προβλέπεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση πριν τις αρχές Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να παραμείνει κι αυτός στους «ερυθρόλευκους» είναι μεγάλες. Εκτός κι αν προκύψει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα και ο έμπειρος επιθετικός αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.
Ο Στρατηλάτης αποφάσισε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ αλλάζουν τα δεδομένα για τον Φερνάντες, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, μάλλον θα βοηθήσει το βολιώτικο συγκρότημα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Οι Γκουγκούδης, Τσιάρας και Νάστος εφόσον δεν βρουν κάποια ομάδα με καλύτερες οικονομικές απολαβές θα παραμείνουν κι αυτοί στον Ολυμπιακό.
Από την ομάδα αποτελούν παρελθόν οι Λεόν, Γουόρντεν, Καραμανλής, Νικολόπουλος, Πολύζος, αλλά και οι Ντάσιος, Τσιλιγκίρης και Χιντζίδης, οι οποίοι από το περασμένο Σάββατο έπαψαν να προπονούνται με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις