ΑΕΛ: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα σήκωσε τα πόδια σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό, εργαλείο του συνεργείου ο Σιδηρόπουλος»

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Τάσου Σιδηρόπουλου για τις αποφάσεις του στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και κατά του ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, αλλά φαίνεται ότι σήμερα η τύχη μας ήταν προδιαγεγραμμένη και την είχε προδιαγράψει ο Κλάτεμπεργκ.
Μόνο η φάση του 41 λεπτό που γίνεται καταφανέστατο πέναλτι στον Ντουρμισάι και δεν το δίνει ούτε το απόλυτο “εργαλείο” του συνεργείου από το 1996 και ο επιλεγμένος από τον Κλάτενμπεργκ, Gestranius, δείχνουν τον δρόμο.

Το “εργαλείο” ο Σιδηρόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο ξέχασε να σφυρίξει υπέρ της ΑΕΛ σε βρώμικα τάκλιν που οδήγησαν στον τραυματισμό του Stiefler και του νεαρού Γλυνού, άφησε ατιμώρητο χωρίς κάρτα τον Mellado επί 97 λεπτά και αφού δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι αντί για κίτρινη κάρτα για θέατρο, στο τέλος γελοιοποιήθηκε όταν αντί για 10 λεπτά καθυστέρηση έδειξε 7 λεπτά, από τα οποία παίξαμε ποδόσφαιρο χρονομετρημένα μόνο ένα λεπτό, αφού ανέχθηκε τις προκλητικές καθυστερήσεις των παικτών του ΟΦΗ.
Όταν ιστορικές ομάδες σαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σηκώνουν τα πόδια τους στους σημαντικότερους αγώνες με τους αντιπάλους μας ΟΦΗ και Παναιτωλικό, χωρίς ο ιδιοκτήτης του να ντρέπεται, με πρωτεργάτη τον “γνωστό” Κάργα που στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, αλλά και σήμερα ήταν ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων και συνεχίζουν να τον χρησιμοποιούν γιατί κάνει την δουλειά και για 80 λεπτά παίζουν χωρίς σέντερ φορ μην κάνοντας επί 90 λεπτά ούτε μία φάση, διερωτάσαι τι μέλλον έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν το “συνεργείο” σε συνεργασία με όλους τους “βρωμιάρηδες” ιδιοκτήτες, έχει στοχεύσει την πιο ιστορική ομάδα της περιφέρειας, την ΑΕΛ, επί πέντε χρόνια και το επίσημο κράτος ανέχεται αυτή την εγκληματική οργάνωση που από το 1996 έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει διώξει τους οπαδούς από τα γήπεδα.
Εμείς θα παλέψουμε με τους καθαρούς ποδοσφαιριστές μας μέχρι το τελευταίο λεπτό για την παραμονή μας, αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν αξίζει να φοράνε την δοξασμένη φανέλα της ΑΕΛ και για αυτό δεν θα την ξαναφορέσουνε.
Η ΑΕΛ θα δημοσιοποιήσει στα sosial media το βίντεο του πέναλτι στο 41 λεπτό το οποίο κάνουμε δώρο στον κ. Κλάτενμπεργκ για να καταλάβει γιατί ζητούσαμε ξένους διαιτητές, δίκαιο αίτημα το οποίο αγνόησε βάζοντας σε εμάς το διαχρονικό “εργαλείο” του “συνεργείου” και στα Γιάννενα για 34ο παιχνίδι την τρέχουσα περίοδο των ΑΕΛ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΛΑΜΙΑΣ, τον διάδοχο του Σιδηρόπουλου, το νέο “μεγάλο πιστόλι” του “συνεργείου” τον Γιάννη Παπαδόπουλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις