Με ανατροπή ο Διαγόρας πήρε το ντέρμπι με τον Θησέα

Αν και ο Διαγόρας βρέθηκε να χάνει από τον Θησέα στο Στεφανοβίκειο, κατάφερε να γυρίσει το ματ, να νικήσει με 2-1 για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Βλάχο στο 23’ με πλασέ μετά από κεφαλιά πάσα του Βλάχου. Η ισοφάριση ήρθε με το αυτογκόλ του Ιακωβίδη στο 36’ μετά από σέντρα του Γιάννη Κυρίτση.
Ο Διαγόρας είχε δοκάρι στο 39’ με μακρινό σουτ του Αλεξίου. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη για να διατηρήσουν τη βαθμολογική διαφορά από τις ομάδες που τους ακολουθούν στη βαθμολογία και τελικά το νικητήριο τέρμα ήρθε στο 88’. Ο Γ. Κυρίτσης έβγαλε την ασίστ για το Κουβελά, που με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Να τονίσουμε πως από το 77’ ο Διαγόρας έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αναστασίου.
Διαιτητής: Λεωνίδας (ΕΠΣ Τρικάλων).
Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος, Μπάλας (ΕΠΣ Τρικάλων).
Κόκκινη: 77’ Αναστασίου (δεύτερη κίτρινη).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολίδης, Καραμπούζης (73’ Λάιος), Σπαθής, Ναουμίδης, Γιαουπλάρι, Αλεξίου (61’ Παπαγεωργίου), Γ. Κυρίτσης, Θ. Κυρίτσης, Αναστασίου, Ζενούνης (73’ Κουβελάς), Μπλέντι.
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Ιακωβίδης, Δημητριάδης (46’ Βαν Ντε Γουίχε), Γκάγκας, Ρακής (80’ λ.τρ. Νιαώτης), Χατζησταμάτης, Στ. Βουρδάκης (67’ Κατσαγεωργίου), Κοτζαθανάσης (87’ Ζάχος), Βλάχος (67’ Τσιανάκας), Οικονόμου, Σιώμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις