Πρώτη νίκη στην ιστορία της πέτυχε η Δήμητρα στη Γ’ Εθνική

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην ιστορία της σημείωσε η Δήμητρα. Στο γήπεδο της Ευξεινούπολης επικράτησε με1-0 της Αταλάντης και δικαιωματικά ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλα τέρματα, ήταν καλύτερη της Αταλάντης και δικαία πήρε το «τρίποντο». Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έκρινε και το παιχνίδι σημείωσε ο Κώστας Κρανάς στο 19’. Ο Δημητρίου κέρδισε τη μπάλα από δύο αντιπάλους και με κάθετη πάσα βρήκε τον Κρανά, που με σουτ έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών και έπειτα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Στεφανής, Τσιάτσιος, Θωμαΐδης, Κρανάς (79’ Κλουκουτάρας), Δημητρίου, Φουρκιώτης (92’ Στεργιόπουλος), Βούλγαρης (67’ Σάβολι), Τζοβάρας (79’ Καραγιώργος).
ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Ανδρούτσος, Τσακανίκας, Πάππος, Τριανταφυλλόπουλος (50’ Σακκάς), Μακρόπουλος, Λυτάκης (78’ Μαλέρδος), Α. Μαλισσόβας (67’ Κατσιούλας), Κ. Μαλισσόβας, Σούλκα, Δουβάρας (78’ Τζιβελέκης), Χαϊκάλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις