Πρέπει να συνέλθει και να σηκώσει κεφάλι ο Ολυμπιακός Βόλου

Με άδεια χέρια επέστρεψε από την Ηγουμενίτσα ο Ολυμπιακός Βόλου, χάνοντας με 1-0 από τον Θεσπρωτό. Ένα αποτέλεσμα που έφερε τους «ερυθρόλευκους» στην 5η θέση της κατάταξης, πίσω από  Βέροια, Καβάλα, Πανσερραϊκό και Πιερικό.

Οι δύο σερί ήττες, από Πανσερραϊκό εντός έδρας και Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, έφεραν προβληματισμό στην ομάδα, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει να μείνει πίσω στη βαθμολογία. Αν σκεφτεί κανείς, πως ακολουθεί την Μ. Τετάρτη το ντέρμπι με την Καβάλα στη Νεάπολη, για την 8η αγωνιστική, ενώ στην αυλαία του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Πιερικό στην Κατερίνη στις 5 Μαΐου.

Στην αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε άλλη μία μέτρια εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση, μετά το γκολ που δέχθηκε στο 63′ από τον Κοντοέ, μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ήταν ανούσιος, χωρίς να χάσει κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ.

Ο Γεράσιμος Βουκελάτος μπήκε στο 50’ και αντικαταστάθηκε στο 70’, με τον Γιώργο Νικλητσιώση που μπήκε στη θέση του (έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού), να είναι σαφώς καλύτερος, πιο μαχητικός, αν και στερείτε ρυθμού, όπως είναι φυσικό, λόγω της απραξίας και του τραυματισμού του που τον έχουν φέρει πίσω.

Θα πρέπει να σταθούμε στον Χερμάν Ερέρα, ο οποίος αγωνίστηκε από το 70’ και μετά και έδειξε με τις κινήσεις του και την εμφάνισή του, πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα, όπως οφείλουν να κάνουν οι ξένοι. Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, καλές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο, είναι έξυπνος και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στα προσεχή παιχνίδια.

Όσον αφορά τον Ζερόμ Γκιοατά, αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα και για 50 λεπτά. Η εμπειρία το είναι δεδομένη, ωστόσο, είναι λογικό να του λείπουν παιχνίδια. Με την πάροδο του χρόνου ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος, παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος, με περισσότερες δυνάμεις και με καλύτερο ρυθμό.

Στο προχθεσινό παιχνίδι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φίλιππος Σκοπελίτης, γεγονός που σημαίνει, πως δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Καβάλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις