Τριπλή ενίσχυση για την ΑΕ Καραϊσκάκης

Σε τρεις μεταγραφές έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ΑΕ Καραϊσκάκης, πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιώργο Σικαλιά και τους αμυντικούς Νίκο Μποτωνάκη και Νίκο Μεντή. Πολύ σημαντική είναι η μεταγραφή στον «άσσο», καθώς αποκτήθηκε ο 29χρονος (25/03/86) Σικαλιάς, ο οποίος τη σεζόν 2009-2010 είχε παίξει στην Super League με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιώργος Σικαλιάς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κορωπί, Εθνικό Πειραιώς, ΠΑΣ Γιάννινα (για τρία χρόνια), Πανθρακικό, Ηρακλή Ψαχνών, Λάρισα, Χανιά και φέτος σε έξι αγώνες με τον ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Football League, εκεί όπου έχει συνολικά 101 συμμετοχές.

Στην Αρτινή ομάδα ήρθε και ο υψηλόσωμος 26χρονος (11/05/89) αμυντικός κεντρικός αμυντικός, Νίκος Μποτωνάκης, που τα τελευταία πέντε χρόνια φορούσε την φανέλα της Επισκοπής σε Β΄ και Γ΄ Εθνική, ενώ έχει παίξει ακόμη και στον ΑΟ Χανιά.

Η τρίτη μεταγραφή είναι ο 20χρονος (14/10/95) αμυντικός, Νίκος Μεντής, που ξεκίνησε από τον ΑΟ Κέρκυρα, όπου έγινε επαγγελματίας και φέτος έπαιξε σ΄ ένα παιχνίδι στην Football League, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε δύο αγώνες στην Super League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις