Αήττητος ο Βόλος στα πλέι άουτ, πήρε 0-0 από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Απόλλων Σμύρνης και Βόλος μπορεί να ήθελαν κάτι παραπάνω, ίσως και να το άξιζαν, αλλά έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι με τον βαθμό που πήραν, έφτασαν τους 31 και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ και οι «κυανέρυθροι», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την πρώτη θέση στα πλέι άουτ. Ουδείς στεναχωρημένος στη Ριζούπολη.
Xωρίς εκπλήξεις η 11άδα του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι, χωρίς Ντάουντα και Σλίβκα, παρατάχθηκαν με τον Βέρχουλστ κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Χουχούμη στην άμυνα, Φατιόν, Κολ στον άξονα, τους Τσιλούλη, Φεράντεθ στα άκρα και τον Μπεντινέλι πίσω από τον Ιωαννίδη.
Οι φιλοξενούμενοι με τους Κλέιμαν, Μπαρτόλο, Τσοκάνη στο Βόλο, ξεκίνησαν μεΓκαραβέλη στο τέρμα, Ντεντάκη, Μήτογλου, Σάντσεθ, Φεράρι στην άμυνα Μπαριέντος, Ριένστρα πίσω από τον Νίνη, Μαρτίνες, Κρητικό στα άκρα και τον Περέα κορυφή.
Και όρεξη είχαν οι δύο ομάδες και ρυθμό είχε το παιχνίδι. Στις τελικές υστερούσε. Δύο όλες κι όλες μέχρι το 20′ μια για κάθε ομάδα. Ενα σουτ του Νίνη, μπλόκαρε ο Βέρχουλστ και ένα μακρινό – άουτ του Φατιόν στο 17′.
Τρεξίματα, διάθεση, αλλά και… βιασύνη το σκηνικό στο πρώτο ημίωρο, με συνέπεια να χαλάει στην… σκέψη κάθε τι που έδειχνε οτι έχει τις προϋποθεσεις να εξελιχθεί σε… υποσχόμενη επίθεση.
Εξαίρεση, η ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη στο 29′ που με αρκετή δόση τύχης, βρέθηκε φάτσα με τον Γκαραβέλη αλλά το τελείωμα του φορ του Απόλλωνα πολύ κακό!
Mε τους παίκτες του Βόλου να χάνουν μέτρα στο γήπεδο όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι απειλούν εκ νέου από στατική μπάλα (κόρνερ) με την κεφαλιά του Ντομίνγκες στο 35′ (μπλόκαρε ο Γκαραβέλης).
Ότι συνέβη στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είναι ανάξιο αναφοράς.
Με προσδοκίες και πάνω – κάτω η μπάλα ξεκινάει η επανάληψη και νωρίς – νωρίς δύο τελικές. Πρώτη χρονικά για τους φιλοξενούμενους και το σουτ του Μπαριέντος που πέρασε άουτ στο 46′. Δευτερόλεπτα αργότερα, ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων, διαγώνιο σουτ του Κολ, λίγο άουτ και πάλι.
Προσδοκίες που δεν επιβεβαιώθηκαν μέχρι το 80′, αφού η συνέχεια κυλάει με κάποια σουτ που δεν απειλούν τους δύο τερματοφύλακες.
Μετά το 80′ Απόλλων και Βόλος κάνουν την ύστατη προσπάθεια να πάρουν το ματς.
Στο 81′ ο Περέα απέφυγε τον Χουχούμη, μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Λισγάρας έβαλε την κόντρα και η μπαλα πέρασε κόρνερ.
Στο 83′ σουτ του Φερνάντεθ άουτ η μπάλα. Σειρά των φιλοξενούμενων στο 84′ με τον Κιάκο να δοκιμάζει να νικήσει τον Βέρχουλστ ανεπιτυχώς.
Τελευταία… απόπειρα στο ματς από τον Μπετινέλι στο 86′ με τον Γκαραβέλη να αποκρούει με τα πόδια και να κρατάει το μηδέν.
Με την… άμμο στην κλεψύδρα να αδειάζει, οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.
Διαιτητής: Παπαπέτρου.
Κίτρινες: 56′ Λισγάρας – 74′ Ριένστρα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίγκεζ, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Κολ (85 Λαγός), Φερνάντεζ (90+3′ Ρώσση), Ιωαννίδης, Μπετινέλι, Τσιλούλης (86′ Τσαμπούρης).
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75′ Τέκιο), Μήτογλου (75′ Λογαράς), Σάντσες, Φεράρι, Μπαριέντος (59′ Μπουένο), Ριένστρα, Νίνης, Μαρτίνες (68′ Κιάκος), Κρητικός (75′ Δουβίκας), Περέα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις