Μπράτσος: Θέλουμε να συνεχίσουμε αήττητοι

Για τα, περίεργα όπως τα χαρακτήρισε, συναισθήματά του στο ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής του Βόλου (μετά την αποχώρηση του Άνχελ Λόπεθ) μίλησε ο Κώτσας Μπράτσος.
Ο Βολιώτης τεχνικός, στις δηλώσεις του μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να συνεχίσει αήττητη (έξι σερί ματς μέχρι στιγμής) αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά, όπως έγινε με την περίπτωση του Παύλου Λογαρά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

«Ήταν περίεργα τα συναισθήματα, αλλά όταν αρχίζει το παιχνίδι δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς πολλά πράγματα. Ήταν ένα καλό ματς για την ομάδα μας, προσπαθήσαμε να έρθουμε εδώ, να παίξουμε χωρίς σκοπιμότητα, να συνεχίσουμε το στυλ της ομάδας, την επιθετικότητα που έχει, τη δυναμική, να κρατήσουμε εμείς την μπάλα. Θεωρώ ότι μας έλειψε η μία καθαρή ενέργεια στην τελική πάσα για να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γκολ.
Θέλουμε να συνεχίσουμε αήττητοι, αυτός είναι ο στόχος μας. Παράλληλα, να βάλουμε και κάποια παιδιά που αξίζουν να έχουν χρόνο συμμετοχής. Σήμερα ήταν Παύλος Λογαράς, ο οποίος ανταποκρίθηκε εξαιρετικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις