Σκασμένος ο Μπάρλος με τις προσφυγές – Αναψηλάφηση για Στάθη Ρόκα ζητά η Παναχαϊκή

Τα όργανα  άρχισαν στην Παναχαϊκή με τις παλιές προσφυγές και από χθες το απόγευμα ο Γιώργος Μπάρλος είναι σε συνεχή επικοινωνία με το νομικό του επιτελείο.

Νιώθει οργισμένος για τις τελευταίες εξελίξεις  και για τα χρήματα που ίσως κληθεί να πληρώσει χωρίς να έχει καμία ευθύνη. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής δεν έχει σκοπό και καμία διάθεση να πληρώσει ούτε μια προσφυγή που αφορά την νέα νομοθεσία ακόμα και αν το ποσό είναι πολύ μικρό.

Ο ίδιος θεωρεί  το φαινόμενο αυτό αδικία και ντροπή και περιμένει από την Πολιτεία να πάρει θέση πάνω σε αυτό το θέμα. Περιμένει το νομικό του επιτελείο για τις επόμενες κινήσεις του αλλά νιώθει απογοητευμένος και προβληματισμένος μετά τις νέες εξελίξεις που του ανατρέπουν πλήρως τον σχεδιασμό για την νέα περίοδο.

Αναψηλάφηση της υπόθεσης Ρόκα 

Σε αναψηλάφηση της απόφασης που έχει εκδοθεί υπέρ του Στάθη Ρόκα και κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή προχώρησε η πατρινή ομάδα. Ο Χάρης Γρηγορίου σε συνεννόηση με την διοίκηση προχώρησε σε αναψηλάφηση της υπόθεσης έτσι ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για μία καλύτερη έκβαση της συγκεκριμένης απόφασης.

Πηγή: SportFM Πάτρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις