Αποκάλυψη-βόμβα! Αυτή είναι η πρόταση της Παρί στον Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι και ο δημοσιογράφος του TNT Sports Μαρσέλο Μπέχλερ αποκάλυψε πως η πρόταση έχει ήδη γίνει!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα και ακόμα δεν έχει πάρει την απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως υποστηρίζει ο Μαρσέλο Μπέχλερ η Παριζιάνοι έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Αργεντινό σούπερ σταρ, η οποία θα έχει διάρκεια δύο ετών και με την προϋπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το TNT Sports, η Παρί Σεν Ζερμέν αποκτά με αυτή την πρόταση προβάδισμα για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν θεωρεί πως έχει κάνει μια… ανίκητη προσφορά στον Λιονέλ Μέσι και πως ο Αργεντινός στο τέλος θα την αποδεχτεί», ανέφερε σε ζωντανή εκπομπή ο δημοσιογράφος.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Μέσι και περιμένει την απάντησή του, με τον Χουάν Λαπόρτα να είναι αισιόδοξος για την απάντηση. Ωστόσο, η Παρί έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση για τον 33χρονο άσο, ταράζοντας τα νερά, ενώ πάντα στο κόλπο βρίσκεται και η Μάντσεστερ Σίτι, που παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις