Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό Β. κόντρα στην Καβάλα (pregame)

Μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο την Καβάλα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 και είναι το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στο Βόρειο όμιλο.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πρόβλημα στην παραγωγή, αλλά και στο τελείωμα των φάσεων, με τον Ιάσονα Παπαδημητρίου να είναι ο μοναδικός με έφεση στο σκοράρισμα, αφού έχει πετύχει τα πέντε από τα έξι γκολ των Βολιωτών.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στον σημερινό αγώνα, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Ωστόσο, είναι αναγκαίο να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κατακτήσουν το «τρίποντο», να βελτιώσουν τη θέση της ομάδας στη βαθμολογία.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αγωνιστούν με επιθετικούς προσανατολισμούς. Από την αρχή θα προσπαθήσουν να πιέσουν ψηλά και να κλέψουν μπάλες, θέλοντας να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο κ. Ξηροφώτος, δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Φίλιππου Σκοπελίτη, ενώ πολλές πιθανότητες έχουν να ξεκινήσουν για πρώτη φορά βασικοί οι Χερμάν Ερέρα και Γιώργος Νικλητσιώτης.

Στα μετόπισθεν δεν αναμένεται κάποια έκπληξη. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ξενοδόχοφ, το δεξιό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος, ενώ οι Γιαννίτσης και Φιλίποβιτς θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Οι Αγρόδημος και Γκιοατά αναμένεται να τοποθετηθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ερέρα να παίζει μπροστά τους και να αναλαμβάνει την οργάνωση του παιχνιδιού. Από τα αριστερά θα κινείται ο Τσαγκαλίδης και από τα δεξιά ο Νικλητσιώτης, με τον Παπαδημητρίου να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ.

Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν και οι: Λαδάς, Κολέλα, Τζούριτς, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Κατσούκης, Κόλα, Παπακώστας, Πατρώνης, Πέλκας, Ρόκας και Χολέβας.

«Σφυρίζει» ο Καδδάς
Διαιτητής στον σημερινό αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Καδδάς της ΕΠΣ Αχαΐας. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Βασίλης Καλύβας της ΕΠΣ Φθιώτιδας και Αντώνης Καλλής της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Γιώργο Λιόλιο, ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις