Τελετή λήξης για το τουρνουά “Φώφη Χριστοφορίδου”

Τους συντελεστές που βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί το Εσωτερικό Τουρνουά Μπάσκετ της Νίκης Βόλου στη μνήμη της Φώφης Χριστοφορίδου, ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου:

“Σήμερα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας (το οποίο παραμένει σε πολικές θερμοκρασίες) διεξήχθη η τελετή λήξης του Εσωτερικού Τουρνουά Μπάσκετ της Νίκης Βόλου “Φώφη Χριστοφορίδου”. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση – γιορτή στη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου για την οικογένεια της Νίκης και όλης της βολιώτικης μπασκετικής κοινωνίας, υποσχόμενοι πως θα το καθιερώσουμε.

Θα θέλαμε συγκεκριμένα να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς αθλητές που λάβανε μέρος, καθώς και στους γονείς τους, που στέκονται κοντά στην ομάδα. Παράλληλα, ευχαριστούμε και ευχόμαστε όμορφη καινούρια χρονιά στον Φούρνο “Παλαιοκαρίτη” και το Αρτοζαχαροπλαστείο “Ροδόπη” για τον εξαιρετικό μπουφέ. Όλοι μαζί κάνουμε τη Νίκη δυνατότερη.

Μία κοινωνία, μία πόλη, μία αγάπη.

Νίκη Βόλου 1924″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις