Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός B., 3-1 από την Καβάλα (photos)

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με την Καβάλα σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Μέχρι το 25’ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλή παρουσία, προηγήθηκαν με 1-0 στο σκορ, με γκολ του Παπαδημητρίου, όμως στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν το κακό τους πρόσωπο, με αποτέλεσμα η Καβάλα να πετύχει τρία γκολ και να διασύρει τον Ολυμπιακό,  νικώντας με 3-1.

Το γκολ του Παπαδημητρίου δεν ήταν αρκετό
Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 25 λεπτά ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας καλή κυκλοφορία μπάλας, με τους «ερυθρόλευκους» να πιέζουν ψηλά και να φέρνουν σε δύσκολη θέση την άμυνα της Καβάλας.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού παιζόταν κυρίως από την αριστερή πλευρά με τους Μπουτζίκο και Ερέρα, οι οποίοι ήταν πολύ δραστήριοι. Ο Ολυμπιακός είχε την ατυχία να χάσει στο 7’ τον Γραικό με τραυματισμό (τη θέση του πήρε ο Παπακώστας), ωστόσο, αυτό που ήθελε, ένα γρήγορο γκολ, το πέτυχε στο 14’. Ο Παπαδημητρίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κυρίτση, γράφοντας το 1-0. Αυτό ήταν το έκτο τέρμα του επιθετικού του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, από τα επτά συνολικά των «ερυθρολεύκων».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού με ανεβασμένη ψυχολογία, πλέον, συνέχισαν να έχουν πολύ καλή παρουσία και στο 16’ με τον Βουκελάτο είχαν μία πολύ καλή στιγμή, με τον Γιαλαμίδη να κόβει το σουτ του επιθετικού των «ερυθρολεύκων» σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, στο 17’ ο Βουκελάτος κόπηκε την τελευταία στιγμή, για να χαθεί μία ακόμη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

Η Καβάλα μετά το 25’ άρχισε να παρουσιάζεται καλύτερη και στο 27’ σε μια ανύποπτη στιγμή, ο Κολλά από τα δεξιά έκανε το γύρισμα, με τον αμαρκάριστο Κόκκορη με πλασέ μέσα από την περιοχή να ισοφαρίζει σε 1-1.

Το γκολ της Καβάλας επηρέασε την ψυχολογία των παικτών του Στέφανου Ξηροφώτου, με τη Καβάλα στο τελευταίο δεκάλεπτο να είναι απειλητική για το τέρμα του Ολυμπιακού.

Στο 42’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γαβριηλίδη και άστοχη έξοδο του Ξενοδόχοφ, ο Αγρόδημος απομάκρυνε από την περιοχή, ενώ στο 45+1’ το σουτ του Ορφανίδη απέκρουσε ο Ξενοδόχοφ.

Γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος η Καβάλα
Στο δεύτερο ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Καβάλα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί, είχαν την υπεροχή, το έλεγχο του παιχνιδιού, πέτυχαν δύο γκολ, γύρισαν το παιχνίδι και νίκησαν μια ομάδα που έβγαλε κούραση στο παιχνίδι της.

Το 1-2 σημείωσε στο 57’ ο Αδαμάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού. Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι «ερυθρόλευκοι» ήρθε και το τρίτο τέρμα για τη Καβάλα, η οποία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Ο Ορφανίδης στο 68’ εκτέλεσε κόρνερ και ο Στίκας με κεφαλιά έγραψε το 1-3.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο 72’ σε κεφαλιά του Γκιοατά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 75’ σε σουτ του Παπαδημητρίου απέκρουσε τη μπάλα ο Κυρίτσης. Στο 78’ ο Τζούριτς σούταρε, ο Κυρίτσης μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 85’ ο Γαβριηλίδης άλλαξε την μπάλα με τον Κολλά, έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Καλλής (Αν. Αττικής)
4ος διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Κίτρινες: Αγρόδημος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός (7’ λ.τρ. Παπακώστας), Μπουτζίκος (37’ λ.τρ. Νικλητσιώτης) Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Κόλα (62’ Γκιοατά), Βουκελάτος, Τσαγκαλίδης, Ερέρα (62’ Τζουριτς), Παπαδημητρίου.
ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης (88’ Τενεκές), Γιαλαμούδης (46’ Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (64’ Κάθρι), Θωμαΐδης (88’ Γεωργακόπουλος), Κολλάς, Ορφανίδης, Αδαμάκης (88’ Μελισσόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις