ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ: Ολυμπιακός Βόλου- Καβάλα (Video)

Αν και ξεκίνησε ιδανικά, οδυνηρό ήταν το τέλος του παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό Βόλου που υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα του και μία ακόμη σε ντέρμπι εντός έδρας, καθώς ηττήθηκε από την Καβάλα (1-3), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Στον απόηχο της αναμέτρησης είχαμε και την παραίτηση του Στέφανου Ξηροφώτου από τη θέση του προπονητή, με τον βολιώτη τεχνικό να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί, για τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, επισημαίνοντας σε σχέση με την κακή  εικόνα της ομάδας, ότι  στο ποδόσφαιρο η επιτυχία από την αποτυχία χωρίζονται από μία λεπτή γραμμή και για την ομάδα του οι λεπτομέρειες και η κακοδαιμονία (σ.σ. τραυματισμοί) ήταν αυτά που στάθηκαν εμπόδιο στα επιτυχή αποτελέσματα.

Κατά τα λοιπά, το σχόλιο του για  το παιχνίδι και την απόδοση της δικής του ομάδας έκανε ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης και για λογαριασμό των φιλοξενούμενων ποδοσφαιριστών τοποθετήθηκε ο Χρήστος Κολλάς.

Τέλος την άποψή του για το παιχνίδι, την επόμενη μέρα της ομάδας, αλλά και για το τι ειπώθηκε μέσα στα αποδυτήρια μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ανέφερε μπροστά στις κάμερες ο Ιάσων Παπαδημητρίου, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις στο Βίντεο που ακολουθεί… 

*Αμέσως μετά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, δηλώσεις έγιναν κι από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδη Τσιμπανάκο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις