Κατράνης: Οι απαιτήσεις της Σεντ Ετιέν και οι ενδιαφερόμενοι

Αρκετά καλή σεζόν κάνει στην Τουρκία ο Βολιώτης Αλέξανδρος Κατράνης. Η επιλογή του να πάει δανεικός στη νεοφώτιστη Χατάισπορ του βγήκε όχι μόνο γιατί αγωνίζεται εκείνος, αλλά και γιατί η ομάδα του πηγαίνει καλύτερα από ό,τι θα περίμεναν πολλοί.
Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Χατάισπορ έχοντας ανέβει στην πρώτη κατηγορία μόλις λίγους μήνες πριν. Ο Κατράνης έχει αγωνιστεί σε 23 ματς έχοντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι εμφανίσεις του είναι τέτοιες που ήδη άλλη ομάδα από την Τουρκία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ δεδομένη θεωρείται και η επιθυμία της Χατάισπορ να τον κρατήσει. Η τελευταία θεωρητικά θα μπορούσε να το κάνει και τώρα. Στη συμφωνία του δανεισμού με τη Σεντ Ετιέν υπάρχει οψιόν αγοράς. Επειδή, όμως, το ποσό είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του τουρκικού κλαμπ (κοντά στις 600.000 ευρώ, ενώ είχε δοθεί και loan fee 150.000 ευρώ), θα γίνει προσπάθεια να «πέσει» αρκετά.

Σε πρώτη φάση, πάντως, η Σεντ Ετιέν τόσα ζητάει και από κάθε άλλον ενδιαφερόμενο. Οι «στεφανουά», όμως, γνωρίζοντας ότι το επόμενο καλοκαίρι θα τον χάσουν ως ελεύθερο, θα κάνουν αρκετές υποχωρήσεις. Εκεί ο Κατράνης δεν πρόκειται να αγωνιστεί και αυτό το γνωρίζουν όλες οι πλευρές.

Κλείνοντας, δεν αποκλείεται το όνομά του να πέσει στο τραπέζι και ελληνικών ομάδων. Αριστερό μπακ θα ψάξουν όλοι οι μεγάλοι. Προς το παρόν ουσιαστικές συζητήσεις δεν έχουν γίνει με κανέναν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις