Κοντά σε Νίκολα Γκατσέσα η Νίκη

Ο Νίκολα Γκατσέσα είναι ο Βαλκάνιος επιθετικός για τον οποίο πρώτο το goalpost.gr σας είχε ενημερώσει πως η Νίκη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ένταξή του στο κυανόλευκο ρόστερ.

Ο 28χρονος (10/12/87) στράικερ έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός σε ελληνικό πρωτάθλημα καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Φωκικού (Αύγουστος 2014 – Ιανουάριος 2015, 9συμ./2γκολ) και του Φωστήρα (Ιανουάριος 2015 – Ιούνιος 2015, 10συμ./4γκολ) στους ομίλους της Football League.

Ο Κροάτης επιθετικός είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στις δύο ομάδες, από τις οποίες αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν. Χαρακτηριστική είναι η επιστολή που είχε κοινοποιήσει απευθυνόμενος στη διοίκηση του Φωκικού:

«Τους τελευταίους τέσσερις μήνες πέρασα εκπληκτικά στην Ελλάδα. Είναι μια πανέμορφη χώρα με ευγενικούς ανθρώπους. Όλοι με υποστήριζαν πολύ και γνώρισα καλούς φίλους, εντός και εκτός ποδοσφαίρου.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιώργο Μαραντά και στον κ. Γιάννη Λύτρα, για την καθοδήγησή τους και για τη φιλική τους υποστήριξη.
Δυστυχώς, εξαιτίας ορισμένων μερών του συμβολαίου που δεν εφαρμόστηκαν, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην αγωνιστώ στον Φωκικό στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αντιλαμβάνομαι ότι η οικονομική κατάσταση στην ομάδα δεν είναι ιδανική, αλλά για εμένα ήταν πολύ δύσκολο να ζήσω κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Με εκτίμηση, Νίκολα Γκατσέσα»

Οι «Βολιώτες» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Κροάτη φορ και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι θετικές για τη Νίκη.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις