“Χτύπησε” στο φινάλε και έπιασε κορυφή η Καλαμάτα (video)

Ο Φελίπε με αρκετή δόση τύχης ξεκλείδωσε το καλοστημένο Αιγάλεω και ο Τριανταφυλλάκης έδωσαν στην Καλαμάτα τη νίκη (2-0) κόντρα στο Αιγάλεω

Το Αιγάλεω στάθηκε πολύ καλά στο ματς και θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ένα αρκετά τυχερό γκολ του Φελίπε στο 87ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην Καλαμάτα ήταν αρκετό για να φέρει την κατάρρευση με τον Τριανταφυλλάκη στο 90+2΄να γράφει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη η Καλαμάτα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Καλλιθέα και την ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Νίκη Βόλου και ανέβηκε στην κορυφή του Νότιου Ομίλου με 15 βαθμούς έναντι 14 του Ιάλυσου.

 

Από την άλλη το Αιγάλεω παρέμεινε στην έβδομη θέση έχοντας εννια βαθμούς και δεν κατάφερε αν και πάλεψε να δώσει συνέχεια στη νίκη με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μαρκόφσκι έπιασε την κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί του Αιγάλεω έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Μάλιστα έξι λεπτά αργότερα ο Μπουσμπίμπα έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να αλληλοεξοντωθούν, ώσπου να φτάσουμε στο 87ο λεπτό όταν ο Φελίπε με σουτ, το οποίο κόντραρε πάνω στον Οικονομόπουλο και ξεγέλασε τον Σικαλιά έκανε το 1-0 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με τον Τριανταφυλλάκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να γράφει το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Νατσιόπουλος (66′ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος (80′ Αναστασόπουλος), Παυλίδης, Μπουσμπίμπα (66′ Σουμπίνιο), Μαρκόφσκι (80′ Φελίπε), Κέρη (66′ Αλεξόπουλος).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης (73′ λ.τ Π. Βλάχος), Αναστασίου, Π. Βλάχος, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Μαχαίρας (64′ Λάσκαρης), Σταματάκης, Κασνέτσι, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης (86′ Τσίτσαρης).

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις