«ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΜΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑ»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πιο γνωστό φίλαθλο της Νίκης Βόλου, τον Γιώργο Μαστρογιάννη πριν την έναρξη του αγώνα με την Καλλιθέα. Οι παίκτες της βολιώτικης ομάδας εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με φανέλες που είχαν το σύνθημα «ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΜΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑ», θέλοντας να του δώσουν τη δύναμη να νικήσει τη μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το καλύτερο δώρο, βέβαια, ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα, οι παίκτες της Νίκης του το έκαναν κερδίζοντας την Καλλιθέα, μία νίκη που ήταν η πρώτη για το φετινό πρωτάθλημα.

H επίσημη ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ: Με την έναρξη του αγώνα, κόντρα στην Καλλιθέα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχήθηκε, μέσω των ποδοσφαιριστών της, ο αγαπημένος μας Γιώργος Μαστρογιάννης να κερδίσει έναν ακόμα αγώνα ζωής, όπως αυτόν που κέρδισε πριν λίγους μήνες, κόντρα στον πιο ύπουλο αντίπαλο που έχει υπάρξει, τον καρκίνο. Γιώργο, είμαστε μαζί σου!
Κράτα ρε Μάστρο γερά!
Η συντακτική ομάδα του goalpost.gr εύχεται στον Γιώργο Μαστρογιάννη να είναι πάντα γερός και να βρίσκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, τη Νίκη Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις