«Παίξτο ακριβές σκορ 2-3»

Μέρος της δικογραφίας των «νονών της νύκτας» δημοσιοποίησε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και σε αυτή αποκαλύπτεται μεταξύ άλλων εμπλοκή σε στοιχηματική απάτη σε αγώνα των πλέι άουτ της Football League. Πρόκειται για το παιχνίδι Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος (2-3) που έγινε στις 14 Ιουνίου 2015 στο πλαίσιο…

…της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ παραμονής.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Α.Κ. επικοινώνησε με τον αστυνομικό Κ.Δ. και του πρότεινε να ποντάρουν στο αποτέλεσμα 2-3 το οποίο επιβεβαιώθηκε. Όπως αναφέρεται:
«Στις 14/06/15 ο Α.Κ επικοινώνησε με τον αστυνομικό Κ.Δ και αναφέρθηκαν σε στοιχηματισμό στημένου αγώνα της Football League μεταξύ των ομάδων Ηρακλή Ψαχνών-Παναιγιαλείου με τελικό σκορ 2-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε στο ημίχρονο του αγώνα και ο αστυνομικός Κ.Δ ανέφερε στον Α.Κ ότι ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-2 υπέρ του Παναιγιαλείου, ενημερώθηκε από κάποιον ότι το τελικό σκορ θα ήταν 2-3, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κώστα άκου να σου πω τι μου είπε: μου λέει παίχτω τώρα, ακριβές σκορ 2-3 τελικό. Πόσο το έχει απόδοση; Κώστα άκου να σου πω, κάντο φίλε να βάλουμε κάτι λίγα. Το 2-3. Δηλαδή να βάλει ένα γκολ τα Ψαχνά και ένα γκολ η άλλη ομάδα. Θα έχει καλή απόδοση το 2-3 ακριβές σκορ. Αυτοί κάνανε… λακία φίλε. Το βάλανε τα Ψαχνά πρώτα το γκολ και είναι να γυρίσουν το διπλό ημίχρονο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις