«Παίξτο ακριβές σκορ 2-3»

Μέρος της δικογραφίας των «νονών της νύκτας» δημοσιοποίησε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και σε αυτή αποκαλύπτεται μεταξύ άλλων εμπλοκή σε στοιχηματική απάτη σε αγώνα των πλέι άουτ της Football League. Πρόκειται για το παιχνίδι Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος (2-3) που έγινε στις 14 Ιουνίου 2015 στο πλαίσιο…

…της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ παραμονής.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Α.Κ. επικοινώνησε με τον αστυνομικό Κ.Δ. και του πρότεινε να ποντάρουν στο αποτέλεσμα 2-3 το οποίο επιβεβαιώθηκε. Όπως αναφέρεται:
«Στις 14/06/15 ο Α.Κ επικοινώνησε με τον αστυνομικό Κ.Δ και αναφέρθηκαν σε στοιχηματισμό στημένου αγώνα της Football League μεταξύ των ομάδων Ηρακλή Ψαχνών-Παναιγιαλείου με τελικό σκορ 2-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε στο ημίχρονο του αγώνα και ο αστυνομικός Κ.Δ ανέφερε στον Α.Κ ότι ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-2 υπέρ του Παναιγιαλείου, ενημερώθηκε από κάποιον ότι το τελικό σκορ θα ήταν 2-3, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κώστα άκου να σου πω τι μου είπε: μου λέει παίχτω τώρα, ακριβές σκορ 2-3 τελικό. Πόσο το έχει απόδοση; Κώστα άκου να σου πω, κάντο φίλε να βάλουμε κάτι λίγα. Το 2-3. Δηλαδή να βάλει ένα γκολ τα Ψαχνά και ένα γκολ η άλλη ομάδα. Θα έχει καλή απόδοση το 2-3 ακριβές σκορ. Αυτοί κάνανε… λακία φίλε. Το βάλανε τα Ψαχνά πρώτα το γκολ και είναι να γυρίσουν το διπλό ημίχρονο».