Προβάδισμα τελικού η Βιγιαρεάλ, 2-1 την Άρσεναλ

Επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης και πήρε ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Europa League.
Μόλις στο 5ο λεπτό η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε με διαγώνιο σουτ του Τριγκέρος, ενώ η Άρσεναλ έδειχνε να τα έχει χαμένα στο ξεκίνημα του πρώτου ημιτελικού του Europa League.

Στο 30′ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ με προβολή του Αλμπιόλ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Μορένο.

Η Άρσεναλ προς στιγμήν χάρηκε με την απόφαση για υπέρ της πέναλτι στο 35′, όμως το VAR φανέρωσε το χέρι του Πεπέ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 58′ ήρθε η αποβολή του Θεμπάγιος για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο των φιλοξενούμενων, ωστόσο η συνέχεια είχε θετικό πρόσημο για εκείνους.

Στο 71′ ο Σάκα ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Τριγκέρος και στο 73′ ο Πεπέ μείωσε σε 2-1, ενώ στο 77′ ήρθε η αποβολή του Καπού για να φέρει την αριθμητική ισορροπία.

Τελικά το 2-1 παρέμεινε και η Βιγιαρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Φόιτ (70′ Γκασπάρ), Αλμπιόλ, Τόρες, Πεδράθα (80′ Α. Μορένο), Τσουκουέζε, Καπού, Παρέχο, Τριγκέρος (80′ Γκόμεθ), Ζ. Μορένο, Αλκάθερ (46′ Κοκλέν)
ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Μάρι, Τζάκα, Πάρτεϊ, Θεμπάγιος, Σακά (85′ Ομπαμεγιάνγκ), Έντεγκααρντ (63′ Μαρτινέλι), Πεπέ (90+5′ Γουίλιαν), Σμιθ Ρόου (90+5′ Ελνένι)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις