Βεργέτης: «Νίκη αισιοδοξίας»

Νίκη που βγάζει την ομάδα του από έναν μήνα στεναχώριας και δίνει αισιοδοξία για τη συνέχεια, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα κόντρα στην Καλλιθέα ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας στάθηκε, επίσης, στο καθοριστικό γκολ που πέτυχε η ομάδα του στην αρχή του αγώνα που έδωσε ψυχολογία στους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

«Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδανικές συνθήκες για εμάς, καθώς στην πρώτη μας επίθεση, που πατήσαμε περιοχή, ευτυχίσαμε να σκοράρουμε. Αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση, τα παιδιά πήραν ψυχολογία που είχαν ανάγκη, και προσπάθησαν να διευρύνουν το σκορ. Θα έλεγα ότι το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα εμφάνισε κάποια  σύνδρομα από αυτά που μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, κι έπρεπε να το κόψουμε γιατί θα παθαίναμε πάλι τα ίδια. Ευτυχώς οι παίκτες συνειδητοποίησαν την κατάσταση στο ημίχρονο και βγήκαν στο δεύτερο πολύ καλύτεροι.

Κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ, δεν μας ήρθε αλλά με την πολύ καλή αμυντική οργάνωση και το πάθος που έδειξαν τα παιδιά κρατήσαμε το 1-0 και πανηγυρίζουμε μια νίκη που μας βγάζει από έναν μήνα στενοχώριας και μας δίνει αισιοδοξία για τις επόμενες αγωνιστικές.

Δίνεις έμφαση στο πνευματικό πεδίο του αθλήματος σαφώς και μεταξύ τόσο κοντινών αποστάσεων που είναι οι αγώνες δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, αλλά όση έμφαση και να δώσεις το αποτέλεσμα το θετικό είναι η καλύτερη τόνωση που μπορεί να πάρει ένας παίκτης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις