Ψάλτης: «Σούπερ Λιγκ με τον Πανσερραϊκό»

Στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Πανσερραϊκού θέλει να επιστρέψει ο Θεοχάρης Ψάλτης.

Ο Κομοτηναίος μέσος των «λιονταριών» μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τη φετινή εξαιρετική πορεία του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα.

Ο Θεοχάρης Ψάλτης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών:

-Για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Ήταν μια εύκολη επικράτηση και πιστεύω ότι θα μπορούμε από το πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε τέρματα και να το «καθαρίσουμε» πιο γρήγορα».

-Για την άμυνα που εδώ και επτά αγωνιστικές δεν έχει δεχθεί γκολ:

«Σίγουρα, αυτό μας δίνει και περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι σημαντικό γιατί η άμυνα δίνει τα πρωταθλήματα. Αυτό το σερί θα το κρατήσουμε».

-Για το κλίμα στην ομάδα:

«Το κλίμα που επικρατεί είναι υπέροχο. Είμαστε όλοι μια οικογένεια, μια γροθιά κι αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο ότι ο ένας παίζει και παλεύει για τον άλλον».

-Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό:

«Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στην προετοιμασία και η ομάδα με βοήθησε πάρα πολύ να τον ξεπεράσω. Ευχαριστώ τον φυσιοθεραπευτή μας τον Χρήστο Γκαβανόζη που με τις θεραπείες του με βοήθησε να επανέλθω γρήγορα. Έτυχε και η αναβολή της έναρξης αλλά τώρα είμαι έτοιμος. Εγώ προσπαθώ σε κάθε αγωνιστική να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

-Για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό:

«Εμείς κοιτάμε πάντα τον επόμενο αντίπαλο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε. Βήμα βήμα μέχρι το τέλος. Τέτοια παιχνίδι είναι επικίνδυνα και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας γιατί αυτές οι ομάδες έρχονται στις Σέρρες και δεν έχουν τίποτα να χάσουνε. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να μπαίνουμε αποφασισμένοι στο γήπεδο και να κερδίζουμε».

-Για το αν είναι κομβικό το παιχνίδι με την Καβάλα που ακολουθεί:

«Πρώτα ο Θεσπρωτός και μετά η Καβάλα. Πιστεύω όμως ότι το μισό πρωτάθλημα θα κριθεί σε αυτό το παιχνίδι με την Καβάλα και για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη».

-Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Είχε κάνει ντεμπούτο με τον Πανθρακικό στην Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Ήταν ένα ονειρικό ντεμπούτο για μένα. Προσωπικός μου στόχος να επιστρέψω στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Φέτος θέλουμε την πρωτιά και την άνοδο και στη συνέχεια στην μεγαλύτερη κατηγορία».

-Για την οργάνωση του Πανσερραϊκού:

«Το μέλλον βρίσκεται εδώ στον Πανσερραϊκό. Η ομάδα είναι πάρα πολύ οργανωμένη. Μας προσφέρει τα πάντα στο γήπεδο αλλά και εκτός ο σύλλογος είναι εξαιρετικός».

-Για τον κόσμο του Πανσερραϊκού:

«Μας λείπει ο κόσμος τώρα με την πανδημία. Κι εμείς θέλουμε επιτέλους να ανοίξει το γήπεδο και να έχουμε τους φιλάθλους μας. Βέβαια μας στηρίζουν και μας ακολουθούν σε όλα τα γήπεδα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Η εκπομπή επεφύλαξε μια έκπληξη στον Θεοχάρη Ψάλτη φιλοξενώντας τηλεφωνικά τον πρώτο του προπονητή στην Κ19 του Πανθρακικού Νίκο Μπαχαρίδη ο οποίος είπε: «Κατ’ αρχάς,  όσον αφορά τον χαρακτήρα είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Έξω από το γήπεδο είναι σαν… αρνί, μέσα όμως μεταμορφώνεται σε «λιοντάρι» και αυτό θέλουμε όλοι οι προπονητές. Μπορείς πολύ εύκολα να συνεργαστείς μαζί του. Μπορεί να παίξει αρκετές θέσεις. Έχει πολύ καλή ποιότητα, είναι δυνατός, αντιλαμβάνεται εύκολα το χώρο. Έχει όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει το σύγχρονο αμυντικό χαφ. Στις Σέρρες πρέπει να τον προσέξουν για να μην τους φύγει γρήγορα γιατί πιστεύω ότι με τις εμφανίσεις του και τα χαρακτηριστικά που έχει, σύντομα μεγάλες ομάδες θα ενδιαφερθούν για αυτόν. Βέβαια πιστεύω ότι και ο Πανσερραϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Του εύχομαι να είναι γερός και την ομάδα του να την πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

ertnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις