Σε φουλ ρυθμούς η Βέροια ενόψει Τρίγλιας

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της Βέροιας, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 9ης αγωνιστικής με την Τρίγλια, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαΐου.

Αυτό ανάγκασε εκ των πραγμάτων την τεχνική ηγεσία της ομάδας, να δώσει μόνο μία μέρα ρεπό στους παίκτες και συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα, καθώς σήμερα Δευτέρα του Πάσχα υπάρχει κανονικά προπόνηση

Οι Βεργώνης, Μαραγκός, Μπλέτσας, που ήταν τραυματίες και δεν αγωνίστηκαν στην Καβάλα και προφυλάχθηκαν από τον Παύλο Δερμιτζάκη στο παιχνίδι της Κατερίνης με τον Πιερικό, αναμένεται να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση απόλυτα έτοιμοι.

Ο Δημήτρης Στάμου, μαζί με το νεαρό τερματοφύλακα Βάντση, ο οποίος μετά την επιτυχή εγχείρηση, από εβδομάδα μπαίνει σε πρόγραμμα αποκατάστασης, είναι οι μόνοι παίκτες της Βέροιας που τα ονόματά τους συμπεριλαμβάνοται στο ιατρικό δελτίο. Ο έμπειρος στόπερ που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με την Καβάλα και έχει ακόμη το νάρθηκα στο πόδι του, αναμένεται από την ερχόμενη Δευτέρα να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, ενώ αναμένεται να επανέλθει έτοιμος, σε τρεις περίπου εβδομάδες.

Πηγή: kerkidasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις