Τέλος στο αρνητικό σερί θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου

Στην Κατερίνη πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 17.00 τον Πιερικό για την 9η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Ύστερα από τρεις σερί ήττες που έφεραν τους «ερυθρόλευκους» από την κορυφή στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -7 από τους Βέροια, Καβάλα και Πανσερραϊκό, η νίκη είναι μονόδρομος. Απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό.

Πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να προσεγγίσουν τις προπορευόμενες ομάδες οι «ερυθρόλευκοι», αλλά δεν πρόκειται να «καταθέσουν τα όπλα». Θα επιδιώξουν την ερχόμενη Τετάρτη να επιστρέψουν νικητές από την Κατερίνη, κάνοντας ένα πρώτο βήμα για την βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας.

Στο παιχνίδι με τον Πιερικό θα κάνει  ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Βασίλης Βούζας, ο οποίος από την Μ. Πέμπτη «έπιασε» δουλειά και προετοιμάζει την ομάδα για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Όπως είναι λογικό ο κ. Βούζας προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και περιμένει από αυτούς να του δείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες να σηκώσουν το βάρος της ομάδας.

Ο Θωμάς Γραικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καβάλα θα απουσιάσει, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του επίσης τραυματία Νίκου Μπουτζίκου. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις