Νίκησε τον Αστέρα Βλαχιώτη και “σκαρφάλωσε” στη βαθμολογία η Σαντορίνη

Ματς-καρμπόν όπως αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής για την ομάδα της Σαντορίνης, που με γκολ του Κανούλα επικράτησε του Αστέρα Βλαχιώτη, “έπιασε” τη Ρόδο με 13 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση στο Νότιο όμιλο της Football League.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη εντυπωσιάζει στον πρώτο γύρο και δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει, έχοντας ως «αιχμή του δόρατος» τον Σάκη Κανούλα, ο οποίος έδωσε ξανά τη νίκη στην ομάδα του (και μάλιστα με διαφορά μόλις ενός λεπτού!), μία εβδομάδα μετά τη σπουδαία επικράτηση κόντρα στη Ρόδο.

Οι νησιώτες, παρά το γεγονός πως αγωνίζονται μακριά από τη φυσική τους έδρα, παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερα αξιόλογο σύνολο και μετά το πέρας του πρώτου γύρου, θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα της κατηγορίας.

Στο 12ο λεπτό ο Γιουκούδης σούταρε δυνατά, ο Παϊτέρης απέκρουσε με γροθιές, ο επιθετικός των γηπεδούχων πλάσαρε στη συνέχεια στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off-side.

Στο 19′ ο Κανούλας πάσαρε στον Μπουντόπουλο, ο τελευταίος έκανε το χλιαρό ομολογουμένως σουτ αλλά απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Κορνέζος.

Πρώτη καλή στο δεύτερο ημίχρονο στο 49ο λεπτό όταν ο Μάρτσεφ επιχείρησε μια σέντρα-σουτ από τα δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Δερμιτζάκη.

Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά της Σαντορίνης να σημαδέψει το δοκάρι, με τον Κανούλα να επιχειρεί το σουτ στο τετ-α-τετ με τον Παϊτέρη.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Σιμιτσής έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Κανούλα και ο δεύτερος απέναντι από τον Παϊτέρη, πλάσαρε ιδανικά για το 1-0, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Συνθέσεις

ΑΣ Σαντορίνης (Νίκος Παντέλης) : Δερμιτζάκης, Ερρίκος (83′ Μπιρμπίλι), Κουρέλλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Πολύζος (46′ Σιμιτσής), Ιβανίδης, Μπουντόπουλος (66′ Λάμπρου), Γιουκούδης, Κανούλας, Ντινιωτάκης (59′ Μηνάς).

Αστέρας Βλαχιώτη (Γιώργος Βαζάκας) : Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Σκεντεράι (67′ Παπουλής), Μπρακαμόντε (83′ Παλιάτσιος), Μάρτσεφ (87′ Πατσαρούχας), Βερνάρδος, Καλλέργης.

sportsup.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις