Χριστουγεννιάτικο τουρνουά “ΦΩΦΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ” (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Χριστουγεννιάτικο εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ “ΦΩΦΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ” των ακαδημιών της Νίκης Βόλου. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε τις ημερομηνίες 29-30.12.15 και 4.1.16 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και ήταν αφιερωμένο στην Μνήμη της Φώφης Χριστοφορίδου.

Πρόκειται για μια διοργάνωση για την οποία η Νίκη Βόλου επιθυμεί να καθιερώσει και να γίνει θεσμός για να μας θυμίζει την Φώφη Χριστοφορίδου, έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στο Βολιώτικο μπάσκετ. Συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 60 παιδιά και προσέφεραν όμορφο θέαμα στους γονείς και φίλους που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Το τουρνουά ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αθλητές να παίξουν αγώνες την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, ενώ οι διαιτητές και οι κριτές που έδωσαν το παρών στη διοργάνωση βοήθησαν κατά πολύ τους μικρούς καλαθοσφαιριστές να μάθουν τους κανονισμούς του μπάσκετ. Τα παιδιά των Μίνι και της Ακαδημίας 1 χωρίστηκαν σε 4 ομάδες και έπαιξαν 3 παιχνίδια η κάθε ομάδα. Ευχαριστήθηκαν παίζοντας μπάσκετ στο στολίδι της Νέας Ιωνίας και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο τουρνουά.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα & η βαθμολογία είναι τα παρακάτω:

1η Αγωνιστική
ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ: 34-35
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΙΑΣΩΝ: 28-14

2η Αγωνιστική
ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ: 30-42
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΙΑΣΩΝ: 24-30

3η Αγωνιστική
ΑΡΗΣ-ΙΑΣΩΝ: 30-27
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ: 27-24

Βαθμολογία
1. ΗΡΑΚΛΗΣ 5
2. ΑΠΟΛΛΩΝ 5
3. ΑΡΗΣ 4
4. ΙΑΣΩΝ 4

Τα παιδιά της Ακαδημίας 2 & 3 έπαιξαν διαγωνιστικά παιχνίδια (ελεύθερες Βολές & HOT SHOT) με νικητή και στα δύο τον Κυπαρίση Θανάση. Καθώς επίσης και 3on3 παιχνίδια στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας & διπλό παιχνίδι στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.
Την τελευταία ημέρα του τουρνουά (4.1.16) έγιναν οι βραβεύσεις των αναμνηστικών διπλωμάτων στους αθλητές και η βράβευση της Αδερφής της Φώφης Χριστοφορίδου!

Για το τέλος η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ ετοίμασε μπουφέ με εδέσματα από το Αρτοζαχαροπλαστείο “Ροδόπη” καθώς και μελομακάρονα από το φούρνο “Παλαιοκαρίτη” .

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ της Νίκης Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη, Βλιώρα Γεώργιο και Μυριτζή Αντώνη για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Ιωνίας για τις ανάγκες του τουρνουά. Επίσης τους Συνδέσμους Διαιτητών & Κριτών για την αφιλοκερδή τους προσφορά στην υλοποίηση του τουρνουά, τους γονείς και τα παιδιά για την συμμετοχή τους και την συμπαράσταση τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Φώφης Χριστοφορίδου. Πεθαίνουν μόνο εκείνοι, τους οποίους ξεχνάμε. Φώφη ψυχάρα, εκεί ψηλά Νικάρα!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις