Ανδρωνάς: Ακόμη ένας “τελικός” με Αμβρυσσέα

Η Δήμητρα πανηγύρισε ιστορική νίκη -την πρώτη της στη Γ’ Εθνική- εις βάρος της Αταλάντης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Σήμερα Τετάρτη 5/5 θα υποδεχθεί τον Αμβρυσσέα Διστόμου σε εξ αναβολής παιχνίδι και αν πάρει ακόμη ένα «τρίποντο» η υπόθεση παραμονή θα γίνει πιο εύκολη.

Στην Ευξεινούπολη αντιμετωπίζουν το ματς αυτό με μεγάλη σοβαρότητα, αλλά και αισιοδοξία, όπως φαίνεται και από τη δήλωση του τεχνικού Μιχάλη Ανδρωνά: «Το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα είναι ακόμη ένας τελικός για μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία στις πρώτες θέσεις, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Είναι ένα σύνολο που ξέρει να αγωνίζεται σε μικρά γήπεδα, όπως το δικό μας και διαθέτει έμπειρους παίκτες με δυνατά κορμιά.

Σίγουρα θα έχουμε δύσκολη αποστολή και χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Ωστόσο, αν η εμφάνισή μας είναι εφάμιλλη του παιχνιδιού με την Αταλάντη, τότε δεν θα έχουμε να φοβηθούμε για τίποτα. Πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοσή μας. Θέλουμε πολύ τη νίκη και αν την πάρουμε θεωρώ ότι κατά 90% θα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Ασλανίδης, με βοηθούς τον Θωμά Καλορόγιαννη και την Δήμητρα Τσικλητάρη της ΕΠΣ Πιερίας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Παγωνόπουλος της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις