Βεργέτης: Γλυκόπικρη γεύση…

Γλυκόπικρη γεύση άφησε το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Επισκοπή στον Στάικο Βεργέτη, όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Η Νίκη παρουσιάστηκε πολύ παραγωγική αλλά αυτό δεν μετουσιώθηκε σε γκολ και νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

«Σήμερα έχουμε μία γλυκόπικρη γεύση γιατί η ομάδα έπαιξε το ποδόσφαιρο που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ανεξαρτήτου σχηματισμού το αγωνιστικό πνεύμα πρέπει να είναι αυτό και θα έπρεπε να είναι και στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτή η εικόνα μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες που δυστυχώς δεν έγιναν γκολ.

Η πικρή γεύση είναι γιατί παίρνουμε έναν βαθμό από ένα τόσο δημιουργικό και παραγωγικό παιχνίδι. Η αιτία είναι γιατί δεν είχαμε σε πολλές περιπτώσεις την καλή τελική πάσα, όπως κάποιες σέντρες υπό καλές προϋποθέσεις που κατέληξαν είτε άουτ, είτε σε αντίπαλο. Επίσης, μας έλειψε το καλό τελείωμα ώστε να αξιοποιήσουμε τις πολλές φάσεις που δημιουργήσαμε.

Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η ομάδα αποκτά αγωνιστική ταυτότητα, αποκτά στυλ και πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις