Γιόρτασε στο BA-CA-RE η ερυθρόλευκη οικογένεια (photos)

Με τον πιο όμορφο και …οικογενειακό τρόπο υποδέχτηκαν το νέο χρόνο οι αθλήτριες και οι αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. στο φιλόξενο χώρο της ασφυκτικά γεμάτης επιχείρησης  BA-CA-RE (η εκδήλωση αποτέλεσε χορηγία των ιδιοκτητών Δημήτρη και Βάσως Ντελή) στο κέντρο του Βόλου. Η ερυθρόλευκη μπασκετική οικογένεια διασκέδασε με τη ψυχή της, ενώ δέχτηκε και πλούσια δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Κατενθουσιασμένοι οι νεαροί καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες διασκέδασαν με τη ψυχή τους και υποσχέθηκαν να εντείνουν τις προσπάθειές τους, τόσο στις μαθητικές τους υποχρεώσεις, όσο και στα γήπεδα του μπάσκετ…

 

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας που ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αλέκος Μεταφτσής ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιας, στους υποστηρικτές των ακαδημιών, την κα Ελευθερία Καρακάνα (τυροκομικά μηχανήματα Καρακάνας), τον κ. Βασίλη Τζέκα (Shell  Αδελφοί Τζέκα), τον κ. Σπύρο Κλήμη (Puerto), τους κ.κ. Δημήτρη και Βάσω Ντελή (Ba-CA-RE) στους οποίους και απονεμήθηκαν τιμητικά δώρα. Τόσο η κα Καρακάνα, όσο και ο κ. Τζέκας που έδωσαν το παρών ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και υποσχέθηκαν πως στο μέτρο του δυνατού θα βρίσκονται πάντα κοντά τους.

Στη συνέχεια, τιμήθηκε η καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας κορασίδων Δέσποινα Λιόλιου τόσο για τη μεγάλη προσπαθεια που κάνει συμμετέχοντας ανελλιπώς στις προπονήσεις, αν και διαμένει στην Κερασιά, όσο κυρίως για τις επιδόσεις της στο σχολείο, αφού την περσινή χρονιά έβγαλε γενικό βαθμό καθαρό 20!.

Τιμήθηκαν επίσης οι νικήτριες και οι νικητές στα διαγωνιστικά παιχνίδια του εσωτερικού τουρνουά Χριστίνα Σταυρογιάννη, Δημήτρης Δημόπουλος, Φράντσι Μπράμι, Μαρίτα Λιάκου και Νικόλας Τσαπράζης.

Την παράσταση έκλεψε ο Άγιος Βασίλης που με την …επιβλητική του εμφάνιση αποθεώθηκε από όλες και όλους, ενώ μοίρασε ατομικά δώρα σε κάθε παιδί, τα οποία επιμελήθηκαν το προπονητικό τιμ σε συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου, ενώ το παρών στο ασφυκτικά γεμάτο  BA-CA-RE  έδωσαν σύσσωμο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, οι προποντές Γιάννα Ράμμου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, Πέπη Σατραζέμη, έφοροι των τμημάτων μπάσκετ, φίλοι της ομάδας, γονείς των μικρών αθλητών και φυσικά όλα τα παιδιά των ακαδημιών.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσια λαχειοφόρο. Δώρα στη λαχειοφόρο προσέφεραν μεταξύ άλλων οι επιχειρηματίες Κώστας Μαγαλιός (MaG)  και Γιώργος Τόρης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις