Αήττητος θέλει να ολοκληρώσει τα πλέι άουτ ο Βόλος

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, με τον Βόλο να υποδέχεται το Σάββατο 8/5 την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ενώ οι «κυανέρυθροι» θα κλείσουν την χρονιά παίζοντας στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο στις 15 Μαΐου.

Ο Βόλος παραμένει αήττητος στο μίνι πρωτάθλημα (μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες) και θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο μέχρι τέλους, τερματίζοντας στην 7η θέση της κατάταξης, πρώτη των πλέι άουτ.

Το βαθμολογικό κίνητρο στο Σαββατιάτικο παιχνίδι το έχει η ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη Σούπερ Λιγκ 2. Ωστόσο, όπως έχει αποδείξει ο Βόλος, σε όλα τα παιχνίδια αγωνίζεται για τη νίκη και το ίδιο θα κάνει και στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο, θα δώσει σ’ ένα ακόμη παιχνίδι τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν, προκειμένου η διοίκηση να έχει ολοκληρωμένη άποψη για ορισμένους παίκτες, όσον αφορά την παραμονή τους στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις