Λ. Φούτρης: Ευχαριστώ τον Θησέα που σεβάστηκε την επιθυμία μου

Ο Λευτέρης Φούτρης αποτελεί μέλος του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού Βόλου, αναλαμβάνοντας το πόστο το προπονητή τερματοφυλάκων. Μέχρι πρότινος ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Θησέα και αποχωρεί από την ομάδα της Αγριάς, ευχαριστώντας όλους όσοι συνεργάστηκε. Ιδιαίτερα τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι συναίνεσαν και σεβάστηκαν την επιθυμία του να αποδεχθεί την τιμητική πρόταση που του έγινε από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε γραπτή του δήλωση ο Λευτέρης Φούτρης αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστώ δημόσια τη διοίκηση του Θησέα για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο Νίκο Αραμπατζή, τον γενικό αρχηγό της ομάδας Φάνη Οικονόμου και όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους του Δ.Σ για την εμπιστοσύνη και την στάση τους απέναντι μου. Για μένα η ομάδα του Θησέα επιβεβαιώνει, ότι οι υγιείς σχέσεις προπονητών και διοικήσεων «χτίζονται» μέσα από αμοιβαία κατανόηση και εμπιστοσύνη. Έτσι νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που επέλεξαν να διαχειριστούν την όποια αναστάτωση θα αποφέρει η απουσία μου από το τεχνικό τιμ της ομάδας, λίγο πριν το τέλος της σεζόν και με τη συναίνεση τους, σεβάστηκαν την επιθυμία μου να αποδεχτώ την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου και να αναλάβω την εκγύμναση τερματοφυλάκων του πιο ιστορικού συλλόγου της πόλης.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους προπονητές Λευτέρη Καλογήρου και Γιάννη Ακτσιαλή για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες και ιδιαίτερα τους τερματοφύλακές μου για την προσπάθεια και την συμπεριφορά τους όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι από καρδιάς στο Θησέα να ολοκληρώσει με επιτυχία τη φετινή ιδιαίτερη χρονιά, πετυχαίνοντας το στόχο της παραμονής στην Γ’ Εθνική.

Στο επανιδείν…»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις