Με όλα του τα “όπλα” ο Βόλος κόντρα στην ΑΕΛ

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το αυριανό παιχνίδι (8/5, 19.30) με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

Ο προπονητής των “κυανέρυθρων”,  Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, δεν αγωνίστηκαν, λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων τραυματισμών, οι Φάουστο Γκρίλο, Τάσος Τσοκάνης και Ζουλιάν Μπαρτόλο. Όλοι τους, ωστόσο, είναι απόλυτα εντάξει και έχουν τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Βόλος πέρα από το ότι θέλει να ολοκληρώσει αήττητος τα πλέι άουτ, θα επιδιώξει να κερδίσει για πρώτη φορά την ΑΕΛ στη Σούπερ Λιγκ, στα δύο χρόνια που αγωνίζεται η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Πέρυσι, σε τρία παιχνίδια, δύο για την κανονική περίοδο και ένα για τα πλέι άουτ, σημείωσε μία ισοπαλία (στο Πανθεσσαλικό) και δύο ήττες στη Λάρισα. Φέτος οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε Βόλο και Αλκαζάρ έληξαν ισόπαλες, με τους «κυανέρυθρους» να επιδιώκουν το πρώτο «τρίποντο» εις βάρος των «βυσσινί».

Σε περίπτωση που ο Βόλος νικήσει, θα δώσει τη… χαριστική βολή στην ΑΕΛ και θα την ρίξει στη Σούπερ Λιγκ 2. Βέβαια, η Λάρισα «αυτοκτόνησε» στην έδρα της, από τη στιγμή που δεν κατάφερε να νικήσει τους δύο κύριους αντιπάλους της, στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, τον Παναιτωλικό (παραχώρησε ισοπαλία 1-1) και τον ΟΦΗ (ηττήθηκε με 1-0). Με 24 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, με τον Παναιτωλικό να έχει 27 και τον ΟΦΗ 28 βαθμούς.

Ο Παναιτωλικός αύριο υποδέχεται τον Ατρόμητο, ενώ ο ΟΦΗ αγωνίζεται στη Λαμία με την τοπική ομάδα, που έχει εξασφαλισμένη την παραμονή της. Όσον αφορά την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναιτωλικός.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ΑΕΛ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και ελπίζει σ’ ένα θαύμα για να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις