Γράφας: «Αμφίρροπο πρωτάθλημα και στους δύο ομίλους»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Αιγάλεω έδωσε ο Θωμάς Γράφας.

Ο έμπειρος προπονητής σχολίασε μέσω του liganews.gr το πρωτάθλημα της Super League 2, της Football League ενώ αναφέρθηκε και στο Αιγάλεω.

Ο Θωμάς Γράφας μίλησε για τα εξής θέματα:

 -Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Super League 2, φαβορί για άνοδο-υποβιβασμό και αν κάποια ομάδα ξεχωρίσατε σε όλο το πρωτάθλημα;

«Στα πλέι οφ θεωρώ ότι αν χρίσεις κάποιο φαβορί είναι παρακινδυνευμένο. Η διαφορά του Ιωνικού με την Ξάνθη και τον Λεβαδειακό έχει μειωθεί. Το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο μέχρι το φινάλε. Η 3η αγωνιστική είναι σημαντική και ίσως κάτι δείξει. Στα πλέι άουτ ο ΟΦΙ βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση από όλους. Το Σάββατο (8/5) θα κριθούν πολλά από το ματς Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης. Σημαντικό παιχνίδι και οριακό για τις δύο ομάδες.  Έχασε την ευκαιρία ο Καραϊσκάκης να κερδίσει την Παναχαϊκή στο ματς της Τετάρτης», είπε και συνέχισε:

«Ο Ιωνικός έδειξε σταθερότητα στο πρωτάθλημα, όμως στα πλέι οφ δεν το έχει δείξει. Με τη λήξη της κανονικής περιόδου δικαίως ήταν πρώτος. Η εικόνα του άλλαξε στα πλέι οφ. Το ματς της Κυριακής (9/5) με την Ξάνθη είναι πάρα πολύ σημαντικό».

-Ολοκληρώθηκε η πρώτος γύρος της Football League, τι εντυπώσεις σας άφησε;

«Αμφίρροπο πρωτάθλημα και στους δύο ομίλους. Θεωρώ ότι στο Βόρειο όμιλο Βέροια, Καβάλα, Πανσερραϊκός έχουν ξεχωρίσει και δείχνουν σταθερότητα. Στο Νότιο όμιλο θα είναι αμείωτο το ενδιαφέρον για άνοδο και υποβιβασμό μέχρι το τέλος. Οι διαφορές είναι μικρές στην βαθμολογία του Νότου, τα παιχνίδια είναι οριακά. Οι ομάδες που βρίσκονται στις 2-3 πρώτες θέσεις δείχνουν σταθερότητα».

-Τέλος, τελείωσε κάπως πρόωρα η συνεργασία σας με το Αιγάλεω…

«Πιστεύω ότι Αιγάλεω δείχνει ότι περνάει δύσκολη καμπή όμως στο τέλος θα βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Εξάλλου τώρα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος. Έχει όλα τα εχέγγυα το Αιγάλεω με την οικογένεια Παλτόγλου για την εύρυθµη λειτουργία της οµάδας. Τέτοιοι άνθρωποι και χρηματοδότες πρέπει να παραμείνουν στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις