Τσάμπιονς Λιγκ: Η Αγγλία ζητάει να αναλάβει τον τελικό, έβαλε στην κόκκινη λίστα την Τουρκία

Ο χρόνος για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι μετράει αντίστροφα, ωστόσο έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Η Αγγλία ανακοίνωσε τη νέα ταξιδιωτική της λίστα και έβαλε στο «κόκκινο» την Τουρκία λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαϊου στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δύο χώρες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την UEFA, με τους Άγγλους να ζητούν να αναλάβουν αυτοί το μεγάλο ματς, με δεδομένο πως και οι δύο ομάδες είναι από τη χώρα τους.

Οι ομάδες ναι μεν θα βρουν τον τρόπο να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο κατά την επιστροφή τους θα πρέπει ολόκληρη η αποστολή να κάτσει σε καραντίνα δέκα ημερών. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν το θέλει κανένας, καθώς ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές ενώ αναμένεται να επηρεαστεί και η προετοιμασία όσων παικτών συμμετέχουν με τις Εθνικές τους ομάδες στο Euro.

Το σενάριο λοιπόν να αλλάξει τελικά η έδρα του τελικού φαντάζει αρκετά πιθανό, με την κυβέρνηση της Αγγλίας να έχει προτείνει το Γουέμπλεϊ ως έδρα του τελικού, χωρίς βέβαια να υπάρχει θέμα για την διεξαγωγή σε κάποια άλλη χώρα με την οποία δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις