Κίνητρο για τον Βόλο η πρώτη νίκη επί της ΑΕΛ (pregame)

Το προτελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται στις 19.30 την ΑΕΛ, για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ και θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το αήττητο στο μίνι πρωτάθλημα, «κλειδώνοντας» παράλληλα και την τιμητική 7η θέση στην κατάταξη.

Για τους «κυανέρυθρους» υπάρχει και το κίνητρο της πρώτης νίκης απέναντι στην ΑΕΛ, καθώς δεν έχουν κερδίσει στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Ο Κώστας Μπράτσος θα κοουτσάρει για δεύτερη φορά την ομάδα, μετά την αποχώρηση του Άνχελ Λόπεθ, με τον Βολιώτη τεχνικό να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Οι Φαούστο Γκρίλο, Τάσος Τσοκάνης και Ζουλιάν Μπαρτόλο, οι οποίοι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαν αγωνιστεί, λόγω τραυματισμών, γυμνάζονται, πλέον, κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Κλέιμαν αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Τέκιο και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μήτογλου και Γκρίλο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν δύο από τους Ριένστρα, Τσοκάνη, Μπαρτόλο, ο Νίνης θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο, ως επιθετικός μέσος, στις πτέρυγες θα επιχειρούν δύο εκ των Περέα, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Γκαραβέλης, Σάντσες, Ντεντάκης, Κρητικός, Μπουένο Κιάκος, Λογαράς και Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως το σημερινό παιχνίδι θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του Πανθεσσαλικού και ο υποψήφιος νέος προπονητής του Βόλου. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι από την Ιβηρική χερσόνησο, νέος σε ηλικία και μετά το παιχνίδι θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Εφόσον οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, άμεσα θα ανακοινωθεί η σύναψη της συνεργασίας.

«Σφυρίζει» ο Ευαγγέλου
Τη σημερινή αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΛ θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, επίσης από την Μακεδονία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Στο VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας και AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος από την Αθήνα. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Βασσάλος από τα Χανιά.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις