Σούπερ Λιγκ: Κορυφώνεται η “μάχη” για την παραμονή

Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθούν σήμερα, καθώς αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Μάλιστα, το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ απέρριψε την πρόταση της ΑΕΛ να αναβληθεί ολόκληρη η 6η αγωνιστική των πλέι άουτ και αποφάσισε μόνο τη μετάθεση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν στην ομάδα της Ηπείρου.
Η Λάρισα είχε αιτηθεί να αναβληθεί όλη η αγωνιστική που αφορούσε τα πλέι άουτ, ωστόσο, η πρότασή της καταψηφίστηκε. Η ψηφοφορία έληξε σύμφωνα με πληροφορίες με 9-5, ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ. Κατόπιν τούτων η πρόταση της ΑΕΛ δεν εγκρίθηκε με αποτέλεσμα να αναβληθεί μόνο το ματς των «Ζωσιμάδων», που πήγε για τις 19/5. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν η Λάρισα, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός.
Εκτός του παιχνιδιού του Βόλου με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, η Λαμία θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο «Αθ. Διάκος», ενώ στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός που «καίγεται» για βαθμούς θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ:
Σάββατο 8/5
Βόλος-ΑΕΛ
Παναιτωλικός-Ατρόμητος
Λαμία-ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμ. (αναβολή)
*Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 19.30

Η βαθμολογία
7. Βόλος 40
8. ΠΑΣ Γιάννινα 35
9. Λαμία 32
10. Απόλλων Σμ. 31
11. Ατρόμητος 31
12. ΟΦΗ 28
13. Παναιτωλικός 27
14. ΑΕΛ 24

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις