Γ’ Εθνική: “Καίγονται” για τη νίκη οι ομάδες της Μαγνησίας

Ο 4ος όμιλος της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή με τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής και οι ομάδες της Μαγνησίας θα διεκδικήσουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Ο Διαγόρας θα δοκιμαστεί στην έδρα του Αμβρυσσέα, ο Γ.Σ. Αλμυρού θα φιλοξενήσει τη Νέα Αρτάκη, ενώ η Δήμητρα θα παίξει στα Ψαχνά με τον τοπικό Ηρακλή. Από τις ομάδες της Μαγνησίας μόνο ο Θησέας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό. Από εκεί και πέρα, στον Διαγόρα θέλουν να παραμείνουν στην 1η θέση, ενώ σε Γ.Σ. Αλμυρού και Δήμητρα να κάνουν βήμα παραμονής.
Στον Διαγόρα πιθανότατα να μην μπορέσει να αγωνιστεί ο Θάνος Κυρίτσης, καθώς προσωπικοί λόγοι ίσως εμποδίσουν τον ικανό μέσο να δώσει το «παρών».
Στον Αλμυρό ο Θάνος Θεοδώρου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στη Δήμητρα ο Μιχάλης Ανδρωνάς θα χρειαστεί να κάνει αλχημείες στον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού είναι τιμωρημένοι Τσιάτσιος (για την αποβολή του στο ματς με τον Αμβρυσσέα) και Θωμαΐδης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ ίσως προφυλαχθούν κάποιοι εκ των Στεφανή, Φαράντου, Δημητρίου διότι έχουν από τρεις κάρτες και ακολουθεί το εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, στο οποίο η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις