«Η Κλαμπ Μπριζ ετοιμάζει πρόταση 15 εκατομμυρίων για τον Τζόλη»

Ο Χρήστος Τζόλης που αποτελεί τη μεγάλη αποκάλυψη του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες τον έχουν στο μπλοκάκι τους.

Ανάμεσα σε αυτές και η Κλαμπ Μπριζ η οποία μάλιστα πρόσφερε ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, βάζοντας στις διαπραγματεύσεις και τον Μάικλ Κρμέντσικ ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της και να φτάσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δύσκολα θα μπορούσαν να αρνηθούν οι «ασπρόμαυροι». Βέβαια, το ποσό δεν θα καταβληθεί εφάπαξ, αλλά επιθυμία τους είναι να δοθεί σε δόσεις.

Σε αυτή την αλλαγή στάσης παίζει ρόλο και η εκπληκτική παρουσία του 21χρονου Νόε Λανγκ, ο οποίος φέτος έχει πετύχει 16 τέρματα και 10 ασίστ και μία πιθανή πώλησή του αλλάζει τα δεδομένα. Ο Ολλανδός αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από τον Άγιαξ «βγάζοντας» μάτια με τα χρώματα της Κλαμπ Μπριζ δικαιολογώντας απόλυτα όλους αυτούς που μιλούν για ένα νέο αστέρι που θα λάμψει τα επόμενα χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Έτσι, οι Βέλγοι αποφάσισαν να πληρώσουν από τη 1η Ιουλίου το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ στον Αίαντα, όμως από ότι φαίνεται έχει στα σκαριά ένα μεγάλο deal για αυτόν!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Βελγίου αλλά και της Αγγλίας, ο Νόε Λανγκ είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λιντς που φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει μια πρόταση της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει παίκτη της Premier League.

Όπως είναι λογικό μια τέτοια εξέλιξη, θα φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία του Βελγικού συλλόγου και θα δημιουργήσει ταυτόχρονα κενό στη θέση των εξτρέμ γεγονός που θα μετατρέψει την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη ακόμη πιο επιτακτική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις