Προγνωστικά Στοιχήματος: Στηρίζουμε τα Over σε Ελλάδα και Ιταλία

Ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων, περιμένουμε τις ομάδες να… φωτιστούν και να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Δράση υπάρχει σε Ελλάδα, Ιταλία και Πορτογαλία, απ’ όπου επιλέγουμε σε τρεις αναμετρήσεις το Over 2.5, αλλά και το Ασιατικό Over 2. Πάμε να δούμε όσα ξεχώρισε το Betarades.gr. Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να ενημερωθείτε στο Βetarades.gr για τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μια εκ των οποίων είναι η Goalbet.

Με το Over στη Μυτιλήνη

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά απ’ την αναμέτρηση Καλλονή – ΠΑΟΚ, όπου θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90. Πολυτέλεια φαντάζει το Κύπελλο για την Καλλονή, που θέλει να επικεντρωθεί στην προσπάθεια της για παραμονή στη Σούπερλιγκ. Απ’ τη στιγμή που η κληρωτίδα έβγαλε ως αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους νησιώτες, που μέχρι στιγμής αποτελούν μια απ’ τις πιο μεγάλες απογοητεύσεις της σεζόν. Ντεμπούτο με ήττα έκανε ο Νίκος Καραγεωργίου, που είδε την ομάδα του να διασύρεται 3-0 εκτός έδρας απ’ τον Ηρακλή, σ’ ένα ματς όπου η… μισή φάση γινόταν γκολ για τους Θεσσαλονικείς. Οκτώ γκολ δέχτηκε η Καλλονή στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς (1-1-2). Στον αντίποδα, περισσότερες «ανάσες» απ’ το προβλεπόμενο πήρε ο ΠΑΟΚ, καθότι ο «χιονιάς» δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Ξάνθη την περασμένη Κυριακή. Με αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (3-3-0) ολοκλήρωσε το 2015 ο Δικέφαλος, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να ανελιχτεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. Παρά το θετικό σερί, οι εμφανίσεις του δεν είναι ικανοποιητικές, χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το εντός έδρας 1-0 επί του Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική οι φίλοι της ομάδας αποδοκίμασαν εντονότατα τους παίκτες του Τούντορ. 6/7 εκτός έδρας Over 2.5 μετράει ο ΠΑΟΚ, τα 5 συνοδεύτηκαν από G/G.

Περιμένουμε γκολ στην Ιταλία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Σασουόλο – Φροζινόνε, όπου επιλέγουμε επίσης το Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Σασουόλο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Μετά την ήττα που γνώρισε στην έδρα της Τζένοα με 2-1 στις 22 Νοεμβρίου το συγκρότημα του Ντι Φραντσέσκο επικράτησε της Σαμπντόρια (3-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Φιορεντίνα (1-1 εντός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (1-1 εκτός έδρας). Αήττητοι παραμένουν οι «νεροβέρντι» στις επτά συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες (10-6 τα γκολ). Απ’ την άλλη, η Φροζινόνε προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, υποχώρησε και πάλι στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς. Το συγκρότημα του Στελόνε μετά τη νίκη επί της Ελλάς Βερόνα (3-2 εντός έδρας) στις 29 Νοεμβρίου δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κιέβο (2-0 εντός έδρας), Παλέρμο (4-1 εκτός έδρας) και Μίλαν (4-2 εντός έδρας). Χωρίς νίκη παραμένουν οι νεοφώτιστοι στις οχτώ συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν μία ισοπαλία και επτά ήττες (3-19 τα γκολ).

Με κάλυψη στο Μορεϊρένσε-Γκιμαράες

Πάμε στην Πορτογαλία, όπου επιλέγουμε το Over 2 γκολ (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση επίτευξης 3 γκολ στον αγώνα. Αν επιτευχθούν 2 γκολ, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα) στην αναμέτρηση Μορεϊρένσε – Γκιμαράες, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2.00. Από δύο σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Μορεϊρένσε. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Μπράγκα (0-0 εντός έδρας), και την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, το συγκρότημα του Μιγκέλ Λεάλ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νασιονάλ Μαδέιρα (2-0 εντός έδρας) και Μποαβίστα (3-0 εκτός έδρας). Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Μορεϊρένσε στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις τέσσερις από αυτές σημειώθηκε no-goal, ενώ μόλις στη μία από αυτές σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Στον αντίποδα, εννέα βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Γκιμαράες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Το συγκρότημα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο επικράτησε των Μποαβίστα (2-1 εκτός έδρας), Ρίο Άβε (3-1 εντός έδρας) και Εστορίλ (1-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μαρίτιμο (4-3 εντός έδρας) και Μπενφίκα (1-0 εντός έδρας). Τρεις νίκες σημείωσε η Γκιμαράες στις ισάριθμες τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος, στις δύο από αυτές κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Δύσκολο το σκοράρισμα για τον ΠΑΟΚ στη Βαλένθια

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου πρώτη μας επιλογή είναι το Under 153 πόντοι στην αναμέτρηση Βαλένθια – ΠΑΟΚ, την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 1.90. Η Βαλένθια είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η Βαλένθια εκτός από το καλύτερο ρεκόρ στην πρώτη φάση, είχε την καλύτερη άμυνα με παθητικό 68.9 πόντους ανά αγώνα. Αν και η καλύτερη ομάδα στην επίθεση δεν «θάμπωσε» με 80.9 πόντους ανά αγώνα. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε 77 πόντους και δεχόταν 83 αλλά στον πιο επιθετικό όμιλο της πρώτης φάσης, με Άβτοντορ, Ζενίτ, Μπεσίκτας, Ρίτας, και τα νούμερά του ανέβηκαν στο τέλος με το 104-99 επί Άβτοντορ και 81-88 επί Ρίτας. Δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα φτάσει τους 70 πόντους και η Βαλένθια δεν παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ τελευταία, απλά παίζει όσο χρειάζεται για να νικήσει άνετα. Επιλογή το Under 153.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Over 158.5 στην αναμέτρηση Ούνιξ Καζάν – Νίζνι Νόβγκοροντ σε απόδοση 1.90 και το Over 168.5 στην αναμέτρηση Άβτοντορ Σαράτοφ – Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις