Νίκη ανόδου για την Καβάλα, “άλωσε” τις Σέρρες (video)

Μεγάλη νίκη για την Καβάλα στις Σέρρες, που τη φέρνει στους 25 βαθμούς και τη διατηρεί στην κορυφή του Βορείου Ομίλου της Football League.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό το απέδειξε και κόντρα στον Πανσερραϊκό, που για πρώτη φορά φέτος δέχτηκε τρία γκολ και μάλιστα τα δύο σε διάστημα 26 λεπτών.

Την ίδια ώρα, τα Λιοντάρια αιφνιδιάστηκαν από τα δύο γρήγορα γκολ, ωστόσο αντέδρασαν, μείωσαν το σκορ αλλά δεν κατόρθωσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 10ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή για τον Πανσερραϊκό, ο Λουφάκης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά δεν έπιασε το σουτ όμως θα ήθελε και απομάκρυναν οι αμυντικοί της Καβάλας.

Δύο λεπτά αργότερα, ξανά οι Σερραίοι στο προσκήνιο, ο Γεωργιάδης δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

Στο 14′ ο Γιανναράκης έκανε τραγικό λάθος στην άμυνα, ο Κόκκορης έκλεψε τη μπάλα και απέναντι από τον Καβουσάκη πλάσαρε ιδανικά για το 0-1.

Στο 19′ ξανά η Καβάλα στο προσκήνιο, ο Ορφανίδης πάσαρε στον άξονα για τον Γαβριηλίδη, ο αρχηγός του ΑΟΚ σούταρε η μπάλα δύο μέτρα περίπου δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καβουσάκη.

Στο 26′ ο Κόκκορης ξανά φέρνει τη ψυχρολουσία στους γηπεδούχους, με εντυπωσιακή κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Γαβριηλίδη (0-2)

Τρία λεπτά αργότερα ο Ψάλτης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Παντεκίδης στην προσπάθεια του να διώξει, την έστειλε στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για off side αλλά ο ρέφερι Κατσικογιάννης το κατακύρωσε, παίρνοντας επάνω του την απόφαση (1-2).

Στο 35′ ο Ορφανίδης γέμισε από τα δεξιά, ο Κόκκορης με κεφαλιά βρήκε τον Κολλά κι αυτός το μονοκόμματο σουτ που επιχείρησε, μπλόκαρε ο Καβουσάκης.

Στο 45ο λεπτό, ο Ορφανίδης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Παντεκίδης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας αλλά δεν έπιασε την κεφαλιά όμως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Καβάλα απείλησε όταν ο Κόκκορης έκανε την παράλληλα σέντρα για τον Γαβριηλίδη, αυτός σούταρε με τη μία αλλά ο Καβουσάκης ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 55′ ο Μέσι έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κόνσι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κυρίτσης έπεσε σωστά στη γωνία του και μπλόκαρε.

Στο 60′ ο Κόνσι εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Παντεκίδης απέκρουσε με το κεφάλι, η μπάλα στρώθηκε στον Μέσι που έπιασε το σουτ αλλά ο Κυρίτσης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 72′ απειλεί ξανά η Καβάλα, ο Κόκκορης έκανε την ατομική προσπάθεια στον άξονα, πέρασε δύο αντιπάλους και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσιμίκας πάσαρε στον Μέσι, ο τελευταίος έπιασε το σουτ και ο Κυρίτσης έκανε μία ακόμη σπουδαία απόκρουση.

Στο 87′ η Καβάλα «κλείδωσε» τη νίκη, όταν ο Κόκκορης κέρδισε την κόντρα από τον προσωπικό του αντίπαλο, επωφελήθηκε ο Κολλάς ο οποίος μίονος απέναντι από τον Καβουσάκη πλάσαρε ιδανικά (1-3).

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Πέτρος Στοΐλας) : Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης (46′ Τσιμίκας), Κρητικός, Γεωργιάδης (46′ Κόντσι), Πέτρου (72′ Θεοδωρίδης), Λουφάκης (33′ Μέσι), Πράντο (46′ Γκούρτσας)

Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης) : Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Παντεκίδης, Στίκας, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (78′ Βαλαβανόπουλος), Θωμαΐδης, Αδαμάκης (63′ Κέρθι), Ορφανίδης (88′ Βακιρτζής), Κολλάς (88′ Τενεκές).

sportsup.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις