Κύπελλο Ελλάδος: Ώρα… τίτλου για Παναθηναϊκό και Προμηθέα

Παναθηναϊκός ή Προμηθέας; Προμηθέας ή Παναθηναϊκός; Λίγες ώρες έμειναν για να μάθουμε τον κάτοχο του 46ου Κυπέλλου Ελλάδας, με το «τριφύλλι» να επιστρέφει στον τελικό μετά το 2019, τη στιγμή που οι Προμηθείς θέλουν να κάνουν αυτό που δεν κατάφεραν τον Φεβρουάριο του 2020 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι δύο ομάδες έχουν θέσει σαν στόχο τον τίτλο, για να φτιάξουν για τα καλά την ψυχολογία τους ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος που είναι προ των πυλών.

Από τη μία ο Παναθηναϊκός θέλει όλους τους εγχώριους τίτλους, με το νταμπλ να είναι ο μεγάλος στόχος των παικτών του Όντεντ Κάτας. Από την άλλη, ο Προμηθέας θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα της περιφέρειας που θα κατακτήσει το Κύπελλο, στην δεύτερη παρουσία του σε τελικό.

Το «τριφύλλι» δεν θα έχει στη σύνθεσή του τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Οι «πράσινοι» έχουν βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια και για ακόμα μια φορά θέλουν να ξεκινήσουν από την άμυνα, κάτι που επεσήμανε και ο Όντεντ Κάτας προς τους παίκτες του.

Στην αντίπερα όχθη, οι Πατρινοί δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ στο ρόστερ τους θα έχουν και μια προσθήκη. Ο Τζιάν Κλαβέλ είναι το νέο πρόσωπο της ομάδας, με τον έμπειρο γκαρντ από το Πουέρτο Ρίκο να κάνει ντεμπούτο με την ομάδα της Πάτρας στον τελικό του θεσμού.

Οι τρεις διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν το μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, θα είναι οι Κορομηλάς, Αναστόπουλος και Μάνος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις