Γ’ Εθνική: Έχασε ο Διαγόρας Στεφ. και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή

Η προσπάθεια του Διαγόρα δεν ήταν αρκετή στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο, για να πάρει η ομάδα του Στεφανοβικείου το θετικό αποτέλεσμα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου ηττήθηκε με 1-0, με το νικητήριο τέρμα για τον Αμβρυσσέα να σημειώνεται στο 28’. Συγκεκριμένα, ο Γεωργουσόπουλος έβγαλε ασίστ για τον Λουκά Βιέννα, ο οποίος πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Αποστολίδη.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Διαγόρας απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τον Ηρακλή Ψαχνών. Βέβαια, παραμένει πρώτος διότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε κερδίσει μέσα στα Ψαχνά με 3-1. Ωστόσο, έχει δώσει ένα παραπάνω παιχνίδι από τον Ηρακλή διότι ακόμη δεν έκανε το ρεπό του.

Ο Διαγόρας μετά το γκολ προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κάποια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε.

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Πάππος, Πούλος, Πιτσιώλης, Ζυγογιάννης, Τσέλος, Βλάχος, Μπαλτάς, Βιέννας, Μ. Κυπραίος, Χαρ. Κυπραίος, Γεωργουσόπουλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολίδης, Λάιος (60’ Καραμπούζης), Σπαθής, Γιαουπλάρι, Ναουμίδης, Αλεξίου (65’ Κόφφας), Ζενούνης (65’ Καραμανλής), Παπαγεωργίου (46’ Κουβελάς), Γ. Κυρίτσης, Μπλέντι, Σιόβας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις