Πάλεψε στα Ψαχνά η Δήμητρα, έχασε 1-0 από τον Ηρακλή

Δύσκολο έργο είχε η Δήμητρα με αντίπαλο τον Ηρακλή στα Ψαχνά. Η ομάδα της Ευξεινούπολης πάλεψε και λίγο έλειψε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ηττήθηκε, τελικά, με 1-0, ένα αποτέλεσμα που την κρατά πίσω στη βαθμολογία, ενώ έδωσε τη δυνατότητα στον Ηρακλή να «πιάσει» στην κορυφή τον Διαγόρα.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 27’ με το πολύ όμορφο ανάποδο ψαλίδι του Βεζυρτζόγλου, μετά από σέντρα του Σταματάκου, το οποίο δεν μπόρεσε ο εξουδετερώσει ο Σταυράκης.

Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί στο β’ ημίχρονο και έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 76’, όταν πέναλτι που εκτέλεσε ο Στεφανής απέκρουσε ο τερματοφύλακας Ντουμάνης.

Διαιτητής: Στεργιώτης (Αθηνών).
Βοηθοί: Καφρίτσας, Καραγιώργος (Αθηνών).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Σπανός, Μπατζέλης, Γεωργίου, Σπυράκης, Σταματάκος, Ντελέκος (87’ Ρεπετσάς), Καραντάκης (80’ Τόσκα), Βεζυρτζόγλου (65’ Σκρίβανος), Μήτρου (87’ Τσούτσης).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Καρράς, Στεργιόπουλος, Στεφανής, Στεργίου, Μπιρμπίλης (54’ Βούλγαρης), Κρανάς (80’ Φαράντος), Κλουκουτάρας (78’ Δημητρίου), Σάβολι, Μεντί (54’ Φουρκιώτης), Τζοβάρας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις