Ένα βαθμό πήρε ο Γ.Σ. Αλμυρού με τη Νέα Αρτάκη

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ήθελε πολύ το νικηφόρο αποτέλεσμα στο εντός έδρας παιχνίδι του με τη Νέα Αρτάκη και μπορούσε να το κατακτήσει μια και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Ωστόσο, δεν κατάφερε να σκοράρει και αρκέστηκε στη «λευκή» ισοπαλία που του απέφερε έναν βαθμό.
Στο 20ό λεπτό ο Πρ. Κουτσούκης έκανε το σουτ με τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Μία ακόμη φάση είχαν οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος και συγκεκριμένα στο 36’, με τον Αραπίτσα να σουτάρει χωρίς να βρει στόχο.
Ένα σουτ από μακριά του Θεοδωρόπουλου στο 83’ πέρασε άουτ, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία των «κυανολεύκων» καταγράφηκε στο επόμενο δίλεπτο. Ο Παπαεμμανουηλίδης γέμισε στην περιοχή και ο Κοντοβάς τροφοδότησε τον Μιχόπουλο, που είχε προωθηθεί διότι νωρίτερα ο Γυμναστικός είχε κερδίσει κόρνερ. Ο Μιχόπουλος έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και ο τερματοφύλακας Τζουβάρας απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια.
Όσον φορά τη Νέα Αρτάκη, η καλύτερή της στιγμή σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όταν ο Κωνσταντάγκας επιχείρησε σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Παπαλίτσας, Καλογριανίτης (Καρδίτσας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, Πλαβός, Νταρακλίτσης, Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας, Δημουλάς (66’ Λάμπος), Αλαμάνης (78’ Μυργιώτης), Κοντοβάς, Πρ. Κουτσούκης (76’ Κατσαβριάς).
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Τζουβάρας, Χατζηστάμου, Τσατσαρώνης (4’ λ.τρ. Τσίγκας), Μιρτέζα, Καραμπάς, Στασινόπουλος, Παπαδάκης (83’ Κωνσταντάγκας), Ζαχαρόπουλος (83’ Λειβαδίτης), Μεγάλος, Δήμου, Σκριβάνος (70’ Πατερίτσας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις