Συνεχίζει στον Α.Σ. Αγχίαλος ο Θ. Ανδρουτσόπουλος

Στον Α.Σ. Αγχίαλος Φθιώτιδες-Θήβες άρχισαν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, όπου όπως φαίνεται τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν κανονικά. Πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν φυσικά η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο, αφού το έργο του κρίνεται απολύτως πετυχημένο. Ο κ. Ανδρουτσόπουλος τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Παπουτσή και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια.

Η ανακοίνωση του συλλόγου μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και δήλωση του κ. Ανδρουτσόπουλου, είναι η εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε  την ανανέωση της συνεργασίας, για τέταρτη χρονιά, με τον προπονητή Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Τα πρώτα του λόγια: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο για την απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνουν στη δουλειά μου. Ήρθαμε για τέταρτη συνεχή χρόνια σε συμφωνία, με στόχο να συνεχίσουμε να κάνουμε περήφανους όσους αγαπούν την ομάδα μας. Εύχομαι η νέα χρονιά που θα έρθει να είναι γεμάτη ποδόσφαιρο, χωρίς τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και να τη χαρούν όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις