Συμφώνησε με τέσσερις παίκτες ο Βόλος

Δυναμικά προχωρά ο σχεδιασμός του Βόλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τη διοίκηση της ΠΑΕ, πριν ακόμη ολοκληρωθούν τα πλέι άουτ, να βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις για να κλείσει το θέμα του προπονητή, ενώ έχουν κλείσει τέσσερις ποδοσφαιριστές. Άμεσα θα βρίσκονται στο Βόλο για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους στους «κυανέρυθρους».

Από τη στιγμή που ο Τάσος Δουβίκας πήρε μεταγραφή για την Ουτρέχτη και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι Ευρωπαίος φορ, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και αναμένεται στον Βόλο για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι «κυανέρυθροι».

Στην ομάδα θα έρθει ένας ακόμη διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εξαιρετικό γκολκίπερ, ο οποίος μαζί με τον Κλέιμαν θα συνθέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων. Ο εν λόγω πορτιέρο θα έρθει στον Βόλο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «κυανέρυθρους», μόλις τελειώσει η χρονιά στην Ιταλία.

Επίσης, ο Βόλος έχει έρθει σε συμφωνία με 23χρονο επιθετικό (αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης), ο οποίος ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο είναι 25χρονος Γάλλος μέσος, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας και το Σάββατο θα βρίσκεται στο Βόλο, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις