Επιστροφή Φιλίποβιτς στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται αύριο Πέμπτη, καθώς στις 17.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης θα υποδεχθεί την ΑΕΠ Κοζάνης, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά από πέντε αγωνιστικές.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, η μοναδική στον όμιλο που δεν έχει νίκη.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως στην προηγούμενη έξοδό της η ΑΕΠ Κοζάνης είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0 από τον Απόλλωνα Πόντου στο Βατάν. Θυμίζουμε, πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη με 3-1.

Από το παιχνίδι της Πέμπτης θα απουσιάσει και πάλι ο Θωμάς Γραικός, ο οποίος σε 15 μέρες περίπου θα αρχίσει να γυμνάζεται μόνος του (υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων), ενώ θα απουσιάσει και ο επίσης τραυματίας Χρήστου Αγρόδημου. Ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε από το παιχνίδι με τον Πιερικό (δεν έπαιξε στο ματς με την Τρίγλια) και με την ευκαιρία αυτή δηλώθηκε από την τεχνική ηγεσία να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, καθώς είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Βασίλης Βούζας δεν αποκλείεται να προβεί σε κάποιο φρεσκάρισμα της ενδεκάδας, καθώς τρεις μέρες αργότερα ακολουθεί το παιχνίδι με τη Βέροια εκτός έδρας. Στόχος της ομάδας είναι να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς, αν αυτό καταστεί δυνατό, προκειμένου να πάρουν «ανάσες» κάποιοι παίκτες που έχουν καταπονηθεί από τα συνεχή παιχνίδια.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις