Θεσπρωτός: Βρέθηκαν 19 κρούσματα κορωνοϊού σε 12 μέρες

Ο Θεσπρωτός ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες 12 μέρες βρέθηκαν 19 θετικά κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ευχαριστεί η διοίκηση της Football League και τον αθλίατρο κύριο Ξενοφώντα Ρούσση για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης.

Παράλληλα, η ομάδα της Ηγουμενίτσας ζητάει συγγνώμη από τις ΠΑΕ του ομίλου για την αναστάτωση που έχει επιφέρει στο αγωνιστικό πρόγραμμα λόγω των συνεχόμενων αναβολών.

Η ανακοίνωση του Θεσπρωτού: «Η ΠΑΕ Θεσπρωτος 2019 ευχαριστεί τη διοίκηση της Football League και τον αθλίατρο κύριο Ξενοφώντα Ρούσση για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που περιήλθε το σωματείο μας λόγω των 15 κρουσμάτων σε ποδοσφαιριστές και 4 κρουσμάτων σε προπονητικό επιτελείο συνολικα 19 επιβεβαιωμένων μοριακά κρουσμάτων σε μολις 12 ημέρες . Ζητούμε συγγνώμη από τις ομάδες του ομίλου για την αναστάτωση που έχουμε επιφέρει στο αγωνιστικό πρόγραμμα λόγω των συνεχόμενων αναβολών και ευχόμαστε να μη συμβεί ποτέ και σε κανένα σωματείο κάτι αντίστοιχο με την κατάσταση που περιήλθε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα μας με την αγωνιστική και προπονητική καραντίνα η οποία επιβάλλεται και πρέπει να τηρηθεί για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σ όλους τους νοσούντες.

Το ΔΣ της ΠΑΕ Θεσπρωτός».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις