Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Τσορμπαντζή η Νίκη

Παίκτης της Νίκης θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Τσορμπαντζής μετά και την ολοκλήρωση των τυπικών της συμφωνίας των δύο πλευρών. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος ήταν μία ανάσα από την ένταξή του στο ρόστερ του Πυράσου, όμως η πρόταση της Νίκης «μίλησε» απ’ ευθείας στα οπαδικά του συναισθήματα με αποτέλεσμα να επιλέξει χωρίς δεύτερη σκέψη την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Γιώργος Τσορμπαντζής αν κι έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στο Βόλο και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Καβάλα όπου μετακινήθηκε για να σπουδάσει. Από το 2009 ως και το καλοκαίρι του 2015 ο δυναμικός αμυντικός μέσος είχε γεμάτες χρονιές με τον Άρη Ακροποτάμου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Ορφέα Ελευθερούπολης.

Συγκεκριμένα με τον Άρη Ακροποτάμου ξεκίνησε από το Τοπικό πρωτάθλημα της Καβάλας, κατέκτησε την άνοδο στην Δ’ Εθνική και ολοκλήρωσε με ακόμη μία άνοδο στη Γ’ Εθνική. Με τον Άρη έφτασε μία ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας καθώς αποκλείστηκε στον ημιτελικό.

Με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος είχε γεμάτες χρονιές στη Γ’ Εθνική ενώ τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός στην Καβάλα ήταν ο Ορφέας Ελευθερούπολης.

Η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη τον βρίσκει να φορά τη φανέλα του Σαρακηνού με τον παίκτη να μην περνά απαρατήρητος τόσο στο ματς Κυπέλλου με τη Νίκη, όσο και στο πρόσφατο φιλικό. Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Τσορμπατζής βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο της βολιώτικης ομάδας και την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όμως το φλερτ δεν κατέληξε σε γάμο.

Μπορεί το όνομα του Γιώργου Τσορμπαντζή να μην προκαλεί ενθουσιασμό στο άκουσμα της μεταγραφής του, όμως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο για τον Κώστα Βελιτζέλο, καθώς μπορεί να αγωνιστεί, τόσο στον άξονα όσο και στο κέντρο της άμυνας δίνοντας πολύτιμες λύσεις που σε καμία περίπτωση δεν εμπεριέχουν ρίσκο λόγω της πολυετούς εμπειρίας του σε αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις